Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
Ahoj. jaký máte zkušenosti se zamlžováním oken v Astře?
Mě se zdá, že ty moje se mlží nějak moc (Astra G hackback)
Stačí chladnější počasí a ve dvou lidech už musim otvírat okno. Přední okno se nemlží na to mám puštěnej ofuk, ale boční vepředu částečně, boční zadní přes ty neni vidět a zadní okno je děs, to musím pouštět vyhřívání. Jo a samožřejmě nemám zapnutou vnítřní cirkulaci.. to už bych neviděl vůbec nic. Čím to je co s tím
edit Milosh - návod zde
https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
Mě se zdá, že ty moje se mlží nějak moc (Astra G hackback)
Stačí chladnější počasí a ve dvou lidech už musim otvírat okno. Přední okno se nemlží na to mám puštěnej ofuk, ale boční vepředu částečně, boční zadní přes ty neni vidět a zadní okno je děs, to musím pouštět vyhřívání. Jo a samožřejmě nemám zapnutou vnítřní cirkulaci.. to už bych neviděl vůbec nic. Čím to je co s tím
edit Milosh - návod zde
https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
- Reklama
Kód: Vybrat vše
čím to je čím to je
že mladí netúžia byť múdri
a ženy ukryté sú v púdri
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=121
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Vymontuj prihradku spolujezdce a zkontroluj funkcnost klapky vnitrni cirkulace. Kdyz uz to budes mit rozdelany tak se mrkni na kabinovy filtr, muze být taky vlhký nebo uz hodne zasvineny. Jinak zadni bocni okna se mlzi u vsech aster, neni tam zadna cirkulace vzduchu (B sloupek).
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
ano je to tam... ale bez klimošky to jde také rychle pokud vše funguje jak mápepca píše: si vzpomínám,že když jsem pročítal příručku k vozidlu,tak tam byl nějaký tento popisovaný postup napsán,přesně s tou klimoškou pro urychlené odmlžení oken,je tym někde napsáno co jak má být nastavené,bohužel tu příručku,návod k používání vozu nemám u sebe.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
myslel jsem to tak, že nemám zapnutou vnitřní cirkulaci ...jako že mi tam proudí vzduch z venku.. A mít pořád zapnutou klimatizaci i když je chladno nebo myslíš jen jako topení? To už jsem zkoušel.. ventilátor na 4 a stejně se to potí. Musim zkrátka otevřít okno.. ale to za jízdy moc hlučí. Ale proč se to tak potíPleshoun píše:Vypni uzavrenou cirkulaci vzduchu... a zapni klimačku...
Jo a kde je vůbec nějakej odvod vzduchu z kabiny? Mělo by bejt něco asi v zadní části vozu, předpokládám, ne?
tož dobrá,dobrá,již mlčím,já jen aby řeč nestála víš,tu příručku mám na cedečku,stále čekám až mně jí jeden slibotechna okopíruje na papír,se načekám,jinak již si četl nejnovější informace mého průserumanli2 píše:ano je to tam... ale bez klimošky to jde také rychle pokud vše funguje jak mápepca píše: si vzpomínám,že když jsem pročítal příručku k vozidlu,tak tam byl nějaký tento popisovaný postup napsán,přesně s tou klimoškou pro urychlené odmlžení oken,je tym někde napsáno co jak má být nastavené,bohužel tu příručku,návod k používání vozu nemám u sebe.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna včera jsem se psem zmoknul, sednem do auta okamžitě zarosený, ale po spuštění větráku na 3ku, napůl zaplý topení a bylo po mlžení....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW