Cukání auta
Re: Cukání auta
Díky.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
- Reklama
Je tu vůbec někdo kdo to dotáhnul do zdárného konce?
Mám X16SZR a cuká na rozjed jak koza. Vyčistil jsem klapku, svíce nové a dál se chystám na EGR jak se zde dočítám, ale nevím jestli to někomu opravdu pomohlo. A pomůže když jej odpojím od konektoru?
Mám X16SZR a cuká na rozjed jak koza. Vyčistil jsem klapku, svíce nové a dál se chystám na EGR jak se zde dočítám, ale nevím jestli to někomu opravdu pomohlo. A pomůže když jej odpojím od konektoru?
ak ho odpojíš pomôže to ale ostane ti svietiť kontrolka motora ... ( ale egr bude odstavené )
skús ešte prečistiť hadicu odvetrania klukovej skrine ... skontroluj váhu vzduchu ... prekontroluj či nemáš deravé hadice na saní
skús ešte prečistiť hadicu odvetrania klukovej skrine ... skontroluj váhu vzduchu ... prekontroluj či nemáš deravé hadice na saní
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Mám motor 1.6 SZR a podle toho co jsem zde četl tak váhu vzduchu nemá.
Zkusím odpojit egr jestli jej najdu a pokud se tím problém vyřeší, tak budu rád.
Zkusím odpojit egr jestli jej najdu a pokud se tím problém vyřeší, tak budu rád.
Zdravím . Vlastním astru 1.7.dti isuzu 55KW. Od začátku co jsem ji koupil , tak mám problém s tím, že za studena jede dobře , což je asi tak 5 km. Poté mi příjde , jako by zlenivěla , příjde mi že cuknutí turba na 2500 otáčkách již není znatelné a auto při jízdě nepravidělně pocukává . Pak se stane, že mi to spadně do nouzáku ( jede to krokem a hulí ). Divné ale je , že vychladnutí zase všechno chvíli funguje jak má. Také je divné , že počítač mi někdy chybu ukáže a jindy ne . Po napíchnutí na diagnostiku to načetlo chybu na čidle teploty paliva a chybu na čidle otáček na klice . Poslední chybu to ukázalo P0216 TCV čož nevím co znamená . Čidlo na klice je před rokem měněné . Nemáte někdo podobnou nebo stejnou zkušenost, ať nemusím měnit díl po díle ? Bylo mi řečeno , že diagnostika nemusí být na 100 procent jistá. Napadla mě váha vzduchu , nebo egr ventil , ale to by snad ukázala diagnostika ..