Dvířka od nádrže šejdrem
Dvířka od nádrže šejdrem
Zdravím,
dneska po dešti jsem si všimnul nepříjemné věci na mé Astře a to vody v okolí víčka nádrže. Okamžitě mě napadlo, že špatně dosedá kryt a taky že ano. Je sklopen směrem dolů, takže voda tam teče přímo. Nejdříve se chci zeptat, jestli se takto může dostat voda do nádrže? Dále pak jak to přihnout, vyhnout nebo jinak opravit, aby kryt dosedal na všechny strany stejně.
Díky. Mějte se
dneska po dešti jsem si všimnul nepříjemné věci na mé Astře a to vody v okolí víčka nádrže. Okamžitě mě napadlo, že špatně dosedá kryt a taky že ano. Je sklopen směrem dolů, takže voda tam teče přímo. Nejdříve se chci zeptat, jestli se takto může dostat voda do nádrže? Dále pak jak to přihnout, vyhnout nebo jinak opravit, aby kryt dosedal na všechny strany stejně.
Díky. Mějte se
- Reklama
- libor-michal
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- libor-michal
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja dal vicko nove a krasavec po 10 letech uz melo narok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jsem si s tím trochu pohrál a už to není tak do očí bijící. Bohužel jsem ale zjistil, že u obou šroubků jsou strhlé závity. Takže budu muset v budoucnu koupit trochu větší velikost šroubků. Je fakt, že ten plech asi moc nevydží. Je třeba to utahovat s citem. Snad to s těmi většími nebude stejné.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ale 100% to taky neni co? JA na to svy koukal co vcera a dnes celej den prselo a za vickem ani kapka a predtim to trosku teklo Takze novy spis doporucujuLucky píše:Tak jsem si s tím trochu pohrál a už to není tak do očí bijící. Bohužel jsem ale zjistil, že u obou šroubků jsou strhlé závity. Takže budu muset v budoucnu koupit trochu větší velikost šroubků. Je fakt, že ten plech asi moc nevydží. Je třeba to utahovat s citem. Snad to s těmi většími nebude stejné.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja koupil za 3 kila vcetne barvyLucky píše:No tak voda tam je. No do nového bych šel, ale nevím jaký je postup pro výměnu. Jak trefit barvu a hlavně na kolik to všechno vyjde.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ne, tady na webu v bazaruLucky píše:Hm. A kde prosim te? U Opla? Jak dlouho to trvá?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
do nádrže se ti voda neostane pokud tam máš víčko
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........