Osobne aj keby bol palubný počítač v ponuke, tak si ho za tých 6000 nedám, jedine, že by bol štandardne. Ale zas za tú cenu také auto

Zdravim,Stand píše:Jakou stimto vozem máte zkušenost?
Máte pocit že je kvalitně vyrobená?
Prostě všechny zkušenosti / rozhoduju se jestli svou vyměnit za novou..
Dikec
Samozrejme nelutujem, len som teraz pár mesiacov jazdil s fotrovou Almerou 1,8 16V ktorá je este lahšia ako Astra tak môj uhol pohladu je trochu inýpalix píše:Náhodou je to vec pohľadu, čo je trhač asfaltu... Mne 1,4 Twinport úplne vyhovuje. Výkonovo zatiaľ celkom stačí. Ale to je vec pohľadu. A keď chce, nechá sa vytočiť a potom je to celkom príjemné povozenie. Samozrejme nie je to silný motor, ale mne vyhovuje...
Tak nech autíčko jazdí - prajem veľa šťastných kilometrov
Ináč tá cena bola vynikajúca - za tie peniaze sa naozaj nedá kúpiť lepšie auto... Osobne by som možno pozrel ešte Hyunday Acent 1,5 Diesel.. To je tesne pod 400 t. Ale zsa Hyunday sa mi zdá dosť ázijske - vzhľadovo. Keď som kupoval j, tak bol rozdiel medzi Astrou a týmto Accentom cca 50 tis. Teraz je rozdiel menší, tak možno by som tento diesel zvažoval, ale na druhej strane neviem, ktoré auto je spoľahlivejšie a či ma hyunday dobré dieslové motory.
Mám však Astru a som spokojný
Taky mam 1.6, slabší bych nechtěl... Jinak přeju hodne stastnych kmRossi píše: pred týždňom mi prišla Astra G 1,6 TwinP
[/b]
Práve preto som si radšej kúpil Astru...ale o nejakej kórejskej kosačke (sorry) som ani nikdy neuvažoval ...
Ja som pokukoval aj na Corsu, ale za tie prachy je Astra Classic oveľa lepšia. Veľkosťou a možno aj jazdnými vlastnosťami. Moja manželka mi zas do výberu auta nehovorila vôbec nič, nakoľko o autá sa vôbec nezaujímalaRossi píše:S tou Corsou to si trafil klinček po hlavičke. Žena po nej velmi prahla ale nakolko "Corsa Classic" sa ako G-čko neponúka a nová myslím za tie prachy nestojí!
Inak boli sme minulý rok na svokrovej Astre 1,4 16V v Chorvátsku, štyria dospelí a plne naložený a absolútne bez problémov, samozrejme tak na 50% išla aj klima.
Já mám Astru 16 měsíců a najeto 21 000 Km a spokojenost nadevše, vše co vrzalo se časem samo spravilo, jak si vše usadilobubak.velkej píše:Taky mam 1.6, slabší bych nechtěl... Jinak přeju hodne stastnych kmRossi píše: pred týždňom mi prišla Astra G 1,6 TwinP
[/b]Ja uz jsem mel pri 20 tis km prvni reklamaci
![]()
Celkově jsem ale spokojenej, za ty prachy to je dobra koupe...
Rozvitila se kontrolka emisi a pak po dalsim nastartovani kontrolka servisu. Tak to dali na diagnostiku a byl to zapalovaci modul, vymeneno. Jen me nasralo ze jsem kvuli tomu musel 3x do servisu. Od te doby startuje pekne na prvni tuknuti a kontrolky taky nesvitiAstra - R@SAG píše: Co jsi byl reklamovat.
No mám kámoše ten koupil novou C4 a po 6 měs. jezdí do servisu dnad každý měsíc a pokažné s něčím jiným. 2x ho musela dovest odtahovka a je úplně nešťasný. Já mu říkal kup Opel Astru a budeš mít po starostechbubak.velkej píše:Rozvitila se kontrolka emisi a pak po dalsim nastartovani kontrolka servisu. Tak to dali na diagnostiku a byl to zapalovaci modul, vymeneno. Jen me nasralo ze jsem kvuli tomu musel 3x do servisu. Od te doby startuje pekne na prvni tuknuti a kontrolky taky nesvitiAstra - R@SAG píše: Co jsi byl reklamovat.Ale rozbit se muze cokoliv, kdyz slysim a ctu o poruchach francouzu, tak ten zapalovaci modul je vlastne prkotina
![]()
![]()
![]()
Jinak nejvic super me prijde spotreba. Pres 7 l jsem se dostal jen v zime... ted jezdim tak za 6,7 a to jezdim celkem svizne... Myslim ze motory twinport jsou povedeny... Jinak po 3 tis km od vymeny oleje ubytek 0.
S tim vrzanim mas pravdu, tak nejak se to usadilo.. obas vrzne neco potom zas neco jinyho... Kvalita silnic tomu neprida...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |