Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
Pánové,jakou historku máte s českou poštou vy?
Já byl dnes s kolegou poslat balík(já rezervu,on kolejničky z T3)každý členovi z daného fora!Já to pěkně zabalil do kjartonu,pak přetáhl tou svičinovou balící folií!On to samé!Dojedem na poštu,přijdem k přepážce,před náma dvě ženský,než jsme vypsali podací lístky,tak nás dvě báby předběhli!Ta první co tam byla,tak posílala asi 5 balíčků a dvě obálky(20min jí to trvalo)a dva balíky si vyzvedávala!Já hodil jednu kachnu do placu(hlášku,vtip)kolega chitil záchvat smíchu,já pak taky a ony jen čuměly,v poho,dojdu na řadu asi po 30min,dávám jí ten balík,u něj jsem si ho vážil na přesné váze(15,67kg) ona ho položila na váhu a přitlačila ho a odešla ke kase,na váze bylo necelých 17kg!Říká mi,to bude za příplatek,říkám jaký příplatek,a ona,že to neni skladný balík,říkám jako jak neni skladný?!6e prej to nemá ostré krany a příplatek 60,- takže rezervy balit pouze do krabic hranatých(aby to byl skladný balík)!Celkem poštovné za 170,- bez pojištění,jen to standard co je do 500,- grátis!Kolrga total výtlem,dojde řada na něj,dá jí tam ten balík(dlouhej asi 1m20cm a 10*10(prostě hranolka) 9,47kg a říká mu,vy jste se smál kolegovi,vy to budete mít taky za příplatek(opět nesklkadnej balík) platil 140,-
Ty sv.ně už neví,jak by lidi obrali!!!!!!!!!!
Příště bude vše v krabici a asimetrické(asi metr na metr)
Já byl dnes s kolegou poslat balík(já rezervu,on kolejničky z T3)každý členovi z daného fora!Já to pěkně zabalil do kjartonu,pak přetáhl tou svičinovou balící folií!On to samé!Dojedem na poštu,přijdem k přepážce,před náma dvě ženský,než jsme vypsali podací lístky,tak nás dvě báby předběhli!Ta první co tam byla,tak posílala asi 5 balíčků a dvě obálky(20min jí to trvalo)a dva balíky si vyzvedávala!Já hodil jednu kachnu do placu(hlášku,vtip)kolega chitil záchvat smíchu,já pak taky a ony jen čuměly,v poho,dojdu na řadu asi po 30min,dávám jí ten balík,u něj jsem si ho vážil na přesné váze(15,67kg) ona ho položila na váhu a přitlačila ho a odešla ke kase,na váze bylo necelých 17kg!Říká mi,to bude za příplatek,říkám jaký příplatek,a ona,že to neni skladný balík,říkám jako jak neni skladný?!6e prej to nemá ostré krany a příplatek 60,- takže rezervy balit pouze do krabic hranatých(aby to byl skladný balík)!Celkem poštovné za 170,- bez pojištění,jen to standard co je do 500,- grátis!Kolrga total výtlem,dojde řada na něj,dá jí tam ten balík(dlouhej asi 1m20cm a 10*10(prostě hranolka) 9,47kg a říká mu,vy jste se smál kolegovi,vy to budete mít taky za příplatek(opět nesklkadnej balík) platil 140,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Historka s českou poštou,máte taky nějakou???!
Parchante
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mam tolik milých příhod, to by tady topic nestačil
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
a co já mám historek z druhé strany....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Honz@ píše:Já mam tolik milých příhod, to by tady topic nestačil
povídej, přehánějmanli2 píše:a co já mám historek z druhé strany....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To já mám zážitky taky. Hodně záleží jakou ženskou zrovna na poštu za přepážku posadí. Většinou je tam jedna a ta samá, ale někdy tam strčí třeba jen na týden jinou a to sou pak levný poplatky. Nějaký neskladný balíky délky 170cm jsou většinou na dobírku a navíc pojištěný na 4tis za poplatek 119,- kč
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
a proč jsi to proboha balil do kartonu? před 14 dny jsem posílal dvě pneumatiky, omotal jsem je jen tou smrštovací folií a pohoda. Váha kolem 16 kilo, poštovné 140kč druhý den to bylo u adresáta. Takže tentokrá pozitivní zkušenost, ale jinak nevím proč ale vždy když jdu na poštu tak čekám nějaké potíže.Štráda píše:Pánové,jakou historku máte s českou poštou vy?
Ja mám s poštou iba tie najlepšie skúsenosti , trvalé bydlisko mám na dedine, čo znamená že pošta je v jeden den otvorená "tuším" do 15:30... Byvám v inom dedine, odkial to mám domov asi 20km ale každý den robím do 14:30, tak si predstavte aké fofry mám ked mi dojde niečo na podpis (20km na poštu + prejazd mestom pomali v špičke). Vrchol všetkého bol ked mi prišiel list na podpis, tak že v ten dlhý den som upaloval domov na poštu kde mi poštarka povedala, že musím prísť zajtra , lebo doručovatelka ten list nechala asi v taške a ona mi ho nemá ako dať, tak že 40km zbytočne... Tak som si v piatok zobral 1/2 dna dovolenky kôli nejakému listu na podpis, prišiel som , list ma čakal a po rozbalení ma asi trafil šlak, zo zdravotnej poistovne mi poslali "medzinárodný preukaz poistovatela" ktorý som žiadal mesiac a pól pred dovolenkou (na poistovni mi povedali že max do30 dní ho mám doma) ktorú som absolvoval v auguste (srpen) 2008 a prišiel mi asi mesiac do zadu. Dnes čo môžem si dávam posielať kurierom stojí to o pár korún viac ako poštou ale viem kedy to mám čakať a príde to až za mnou do práce. Pneumatiky z CZ, výpočtovú techniku, čokolvek... Pošta zaspala pekne dobu, prajem si normálne aby to krachlo o také služby nemám záujem. Balík poštou som posielal dva krat - prvý a posledný. Tak na to nemám ozaj nervy
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
To já když posílám nějakou stříšku nebo křidélko které je dobře zabalené a nemá ani dvě kg tak platím neskladný balík skoro vždycky. Někdy ale,to když mám štěstí tak tam zastupuje taková mladá kozatá slečna(do které se snažím dostat ) a ta to má v paži,skladné neskladné pořád stejně. Skladné.
ASTRA LA VISTA
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já to zabalil do tenkého kartonu co se dává na palety pod barvy jako proklad a omotal tou šprckou!
Ta k...a co tam seděla byla pěkně vynervená,asi přidalo i to,že jsme si tam dělali pr.el a chechtali jak pubertáci,jiný co posílali balíky,tak oni na ně tam maj takovej košík na kolečkách a házela ty balíčky do něj z metrové dálky a mohls tam mít napsáno křehké,kco si připlatíš jak ko.ot nálepku a stejně to hodí!Jednou za čas tam přijde taková tlutoška co sotva projde dveřma,přiveze prázdnej a plnej odveze,já jí říkám posunovačka-je jako lokomotiva co na nádraží jen posunuje vagony
Bych se kopl do hlavy za ní,když jí vidím!
Ta k...a co tam seděla byla pěkně vynervená,asi přidalo i to,že jsme si tam dělali pr.el a chechtali jak pubertáci,jiný co posílali balíky,tak oni na ně tam maj takovej košík na kolečkách a házela ty balíčky do něj z metrové dálky a mohls tam mít napsáno křehké,kco si připlatíš jak ko.ot nálepku a stejně to hodí!Jednou za čas tam přijde taková tlutoška co sotva projde dveřma,přiveze prázdnej a plnej odveze,já jí říkám posunovačka-je jako lokomotiva co na nádraží jen posunuje vagony
Bych se kopl do hlavy za ní,když jí vidím!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jednou doma čekal balíček. Malinkej, žádná těžká ano velká věc. Čekám, koukám, stále nic. Jdu do schránky, kouknu a bum ho. Lístek na poštu. Vyzvednout zítra. Druhej den jsem tam šel a rovnou za vedoucí. Dobrý den a ták, a co to máme ža nepořádek, když já zásilku potřebuji, čekám na její doručení a ono ve schránce místo doručení lísteček, že "nezastižen". Já jako že byl doma, připravenej, zvonek zapnutý a nic. Vedoucí se mi omluvila a myslel jsem si, že si to nechá pro sebe... Další den jsem jak naschvál potkal naší doručovatelku, a ta hned: pane Choronží, ale já na vás zvonila, to si jako nemůžete hned stěžovat když nejste zastižen? Já to dělám poctivě atd. No já jí vysvětlil, že jsem byl doma, jelikož jsem jí ten den potřeboval a čekal a čekal. No, ale vycházíme dneska spolu docela ok. Ale poštu nemám rád stejně jako české dráhy - vlaky. Špatné zkušenosti, několikrát nedoručené zásilky, poškozené, vrácené.... Fuj, nemám je rád. Ale levnější než něco někam zavést.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Mno,taky dobré!
Já to vždy pojištuju,pokud to neni drahá věc bo tak,zaslechl jsem někde,že prý pokud vidí,že na balíku je nějakej nápis z prodejy(např vonavky a jiné drahé věci,co by se šikli ženským)tak se stalo,že to vykradli normal!
Mladá prodává vonavky u jedné firmy a oni jí je posílaj poštou,zatím nic,ale její sestra zas prodává drahou kosmetiku od Avonu a jeden balík jí už vykradly normal!!!Jaště,že to bylo pojištěné!
Já to vždy pojištuju,pokud to neni drahá věc bo tak,zaslechl jsem někde,že prý pokud vidí,že na balíku je nějakej nápis z prodejy(např vonavky a jiné drahé věci,co by se šikli ženským)tak se stalo,že to vykradli normal!
Mladá prodává vonavky u jedné firmy a oni jí je posílaj poštou,zatím nic,ale její sestra zas prodává drahou kosmetiku od Avonu a jeden balík jí už vykradly normal!!!Jaště,že to bylo pojištěné!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zážitky ... ?
1) Jeden nejmenovaný člen mi posílal výfuk. Čekal jsem, čekal... Až se výfuk vrátil k původnímu majiteli. Místní pošta (u nás) prostě nepraktikuje zvonění na příjemce nebo papír do schránky, že přišel balík... A úplně nejlepší, že některý balík přijde sem na poštu, některý na poštu, kterou mam 4 zastávky BUSem... Velmi dobře se pak balíky dohledávají
2) Nechával jsem si posílat balík z Polska. Spoustu před ním bylo bez problémů. Prodejce odeslal, čekal jsem týden, 14 dní, měsíc... Mezitím jsem se byl několikrát zeptat na obou zmínených poštách a nikde nic nebylo... Ale ani polský kolega balík neměl. Pošta ho prostě ztopila . Po 2 měsících (!) se balík vrátil do Polska...
3) Posílal jsem drobnost, kterou jsem zabalil do krabičky, nadepsal, atd... Po příchodu na poštu na mě paní za přepážkou vytáhla pravítko a můj balík cca o 5 mm nedosahoval minima. Takže mě ho donutila vybalit, sehnat novou krabici, znovu zabalit a dojít na poštu... Díky tomu nedošel tehdy, kde jsem slíbil...
4) Když jsem poprvé něco posílal na dobírku, vůbec jsem netušil, jak se co vyplňuje... Velmi milá paní za přepážkou mě div neseřvala, co že to tam mam... Když jsem jí poprosil o pomoc s vyplněnním, s kyselym ksichtem mi tam něco načmárala... Jenže jaksi nikdo nepřičet poštovné, takže jsem přišel asi o 3 stovky... Holt, když chce člověk na poštu, musít to mít najetý úplně přesně. Na poště přeci nejsou od toho, aby vám poradili, co a jak vyplnit.
Perlička na konec: Když jsem se v únoru podivoval na poště, proč jsou pravidla pro zaslání úplně jiná, než předtím, bylo mi řečeno, že se od 1.1.2009 mění. Když jsem oponoval, že na internetu nic není, vysmáli se mi, že na jejich internetovejch stránkách jsou přeci pravidla někdy z roku 2007 . Proč je taky měnit ...
1) Jeden nejmenovaný člen mi posílal výfuk. Čekal jsem, čekal... Až se výfuk vrátil k původnímu majiteli. Místní pošta (u nás) prostě nepraktikuje zvonění na příjemce nebo papír do schránky, že přišel balík... A úplně nejlepší, že některý balík přijde sem na poštu, některý na poštu, kterou mam 4 zastávky BUSem... Velmi dobře se pak balíky dohledávají
2) Nechával jsem si posílat balík z Polska. Spoustu před ním bylo bez problémů. Prodejce odeslal, čekal jsem týden, 14 dní, měsíc... Mezitím jsem se byl několikrát zeptat na obou zmínených poštách a nikde nic nebylo... Ale ani polský kolega balík neměl. Pošta ho prostě ztopila . Po 2 měsících (!) se balík vrátil do Polska...
3) Posílal jsem drobnost, kterou jsem zabalil do krabičky, nadepsal, atd... Po příchodu na poštu na mě paní za přepážkou vytáhla pravítko a můj balík cca o 5 mm nedosahoval minima. Takže mě ho donutila vybalit, sehnat novou krabici, znovu zabalit a dojít na poštu... Díky tomu nedošel tehdy, kde jsem slíbil...
4) Když jsem poprvé něco posílal na dobírku, vůbec jsem netušil, jak se co vyplňuje... Velmi milá paní za přepážkou mě div neseřvala, co že to tam mam... Když jsem jí poprosil o pomoc s vyplněnním, s kyselym ksichtem mi tam něco načmárala... Jenže jaksi nikdo nepřičet poštovné, takže jsem přišel asi o 3 stovky... Holt, když chce člověk na poštu, musít to mít najetý úplně přesně. Na poště přeci nejsou od toho, aby vám poradili, co a jak vyplnit.
Perlička na konec: Když jsem se v únoru podivoval na poště, proč jsou pravidla pro zaslání úplně jiná, než předtím, bylo mi řečeno, že se od 1.1.2009 mění. Když jsem oponoval, že na internetu nic není, vysmáli se mi, že na jejich internetovejch stránkách jsou přeci pravidla někdy z roku 2007 . Proč je taky měnit ...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Problem č. 3.:
to se mi stalo taky, tak jsem za 15kaček koupil krabici co mají na poště a posla v ní..
to se mi stalo taky, tak jsem za 15kaček koupil krabici co mají na poště a posla v ní..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1