300 euro to musel byt nejaky super super last minute...

jj pokusim se potom poreferovat jak se jelo .... doufam, ze nezapomenu. A jak psal Joker ... je to k vuli rychlosti (Víden bude zapchata-ucpanaoFF píše:Ked sa vratis hod sem ake plne boli cesty. Ja sa chystam na ten smer 24.8. Ratam, ze po Maribor to bude peklo ale potom vacsina ide dole a ja pojdem na Ljublanu.Boči píše:Uz se nám to taky blízí![]()
odjezd dnes kolem 19°° směr Olomouc - Brno - Bratislava - Vídeň - Graz - Maribor - Ljubljana - Pula.
Doufám že to Astřička zmákne.
Nazdar,Boči píše:Tak taky hlásím příjezd. (včera kolem 21°°) Astřička mě dovezla "bez" komplikací do Chorvatska a z5 (Ostrava-Pula-Ostrava). Celkem najeto 2010 km ....
Jak se ptal oFF - jel jsem tedy trasu Olomouc - Brno - Bratislava - Vídeň - Graz - Maribor - Ljubljana - Koper - Pula. Tesně před Bratislavou večer kolem 22°° zácpa, pak už ale klídeček. Bez sebemenších problémů jsem pokračoval až hranice SLO - HRV. Mezi Mariborem a Ljubljanou je to v poho (ve směru na Ljubljanu) v opačném směru je dalnice zúžena do 1 pruhu (cca 10-15 km) a jede se zhruba tak 80 km. Nevím kam budeš pokračovat dál, ale z hraničního města Koper až do Puly se dostavuje dalnice, takze misty nic moc (zúžení a pod.)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |