Příspěvek
od Schumak » 30 zář 2009, 15:33
Tak konečně sem se pročetl na konec... uf, Oplíčku oplíčku... můžeš být rád že jsme tvou slečnu a Alpinovu chtěli ochránit před vlky a jinou havětí z blízkého lesa... to že nás to přepadlo pak jak jsme na ně čekali, to je holt příroda a když musíš tak musíš (navíc když máš dost popito, tak tě nenapadne že hned kousek od dámských WC jsou i pánské), za to se všem postiženým a trauma utrpějícím omlouvám(e), (a nebo v tom bylo něco jiného?)
závist je svině 
každopádně ke srazu si myslím že to bylo super, jídlo už trochu míň ale líná huba holé neštěstí... ja si vyptal místo zelňačky párečky... a bylo to fajn. Jinak ty párky jsem čekal už v sobotu na snídani pro všechny - jen tak mimochodem si myslím že by to vyšlo levněji než kupovat pro tolik lidí šátečky... a to že se toho vypilo málo, nevím, chtěli jsme na zahřátí slivovičku a dostali jsme poslední dva panáky, tak jsme se pustili do meruňky... a myslím že jí moc nezbylo...

no však to bylo vidět. každopádně si myslím že nic se vylívat nemusí, alkohol se naštěstí moc rychle nekazí, snad jen ten burčák... každopádně já bych rád určitě přijel i na příští srazík u joela... jéé teď mě napadá že jsme se ti s kubou (Frydexem) nabízeli že ti pomůžeme s karaoke a nebo něčím jiným a řekl jsi nám akorát abychom rozmístili bedny a že si to zapojíš sám... stačilo říct a pomoc byla nadohled.
Tolik příspěvek odemě je to jen můj názor a postřehy ze super víkendu... a teď hurá do reality

Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar