zdar hosi... tak ja se tady nejakou chvili ani nepodival... ale az napisu, co se mi vsechno prihodilo, tak mi asi spousta lidi rekne, ze jsem to mel radsi prodat

Ja uz radsi ani nepocitam, kolik to sezralo penez a samozrejme porad jeste nejake problemy zustavaji ve vzduchu... Takze... Od kvetna, co mam tu mou Astricku, jsem musel resit:
-Zapalovaci civku Valeo
-rozvody + klinovy remen vcetne kladek
-vadne cidlo otacek motoru
-vsechny filtry + olej
-nove svicky (udivilo me, ze jsem je sehnal u me v riti sveta za 85kc/ks a autokelly je ma za 250kc/ks

tak jsem se na autokelly ->

)
- novy chladic
- nove topeni
- oprava praskle hlavy valce
- nové tesneni pod hlavou
- nove svetlomety Hella ( protoze tam byli Depa a jedno svetlo neslo seridit na technicke - pak jsem zjistil proc... hovadina za 5kc na vrakaci... tak me to stalo 6000kc

, takze depa jsou k odprodeji velmi slusny stav

)
a nevim, jestli jsem neco nezapomel.....
kazdopadne me ted trapi:
-odchazi asi spojka, pri seslapnuti pri nezahratem motoru je slyset cvakavy zvuk neco jako kdyz klepe diesel bych to prirovnal asi rychlost klepani...
-pak nejspise zlobi packa na smerovky, obcas se zasekne prerusovani blinkru - sice malokdy, ale taky se nechce tim i vratit pri srovnani kol.
-zvedani svetel taky nejak stavkuje - z polohy 0-3 nefunguje poloha 2 a z 3-0 nefunguje zase cislo 1... nechapu ...
a posledni - rekl bych, ze muj alternator pravdepodobne asi nedava stavy tolik, kolik by mel...pri smerovce mi poblikava sit na palubovce, zapnu topeni, je to jeste vice znat, vidim to i v noci na potkavacich svetlech, kdy ta svitivost s novymi svetly asi neni takova, jak by mela byt - vidim celkem hovno a serizene je to z technicke ze silvestra

ono i kdyz pouziju stahovani oken, tak zavirani - no moc se jim nechce, fakt jakoby to bylo 10kg sklo

takze asi alternator.
-a taky mam nekde za motorem v prvnim dile vyfuku asi nejakou dirku, nebo neco, nez se to zahreje, tak se to zklidni, ale neco tam bude...
a to jsem se tesil, ze co nejdrive chci tu jednotku na ethanol, at usetrim co nejdrive... me z toho jebne asi...
takze ted jsem aspon napsal, co se mi delo s mym vozidlem...neni co zavidet no... doufam, ze jsem si to uz vybral na x let dopredu