zdar hosi... tak ja se tady nejakou chvili ani nepodival... ale az napisu, co se mi vsechno prihodilo, tak mi asi spousta lidi rekne, ze jsem to mel radsi prodat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja uz radsi ani nepocitam, kolik to sezralo penez a samozrejme porad jeste nejake problemy zustavaji ve vzduchu... Takze... Od kvetna, co mam tu mou Astricku, jsem musel resit:
-Zapalovaci civku Valeo
-rozvody + klinovy remen vcetne kladek
-vadne cidlo otacek motoru
-vsechny filtry + olej
-nove svicky (udivilo me, ze jsem je sehnal u me v riti sveta za 85kc/ks a autokelly je ma za 250kc/ks
tak jsem se na autokelly ->
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
)
- novy chladic
- nove topeni
- oprava praskle hlavy valce
- nové tesneni pod hlavou
- nove svetlomety Hella ( protoze tam byli Depa a jedno svetlo neslo seridit na technicke - pak jsem zjistil proc... hovadina za 5kc na vrakaci... tak me to stalo 6000kc
, takze depa jsou k odprodeji velmi slusny stav
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
a nevim, jestli jsem neco nezapomel.....
kazdopadne me ted trapi:
-odchazi asi spojka, pri seslapnuti pri nezahratem motoru je slyset cvakavy zvuk neco jako kdyz klepe diesel bych to prirovnal asi rychlost klepani...
-pak nejspise zlobi packa na smerovky, obcas se zasekne prerusovani blinkru - sice malokdy, ale taky se nechce tim i vratit pri srovnani kol.
-zvedani svetel taky nejak stavkuje - z polohy 0-3 nefunguje poloha 2 a z 3-0 nefunguje zase cislo 1... nechapu ...
a posledni - rekl bych, ze muj alternator pravdepodobne asi nedava stavy tolik, kolik by mel...pri smerovce mi poblikava sit na palubovce, zapnu topeni, je to jeste vice znat, vidim to i v noci na potkavacich svetlech, kdy ta svitivost s novymi svetly asi neni takova, jak by mela byt - vidim celkem hovno a serizene je to z technicke ze silvestra
ono i kdyz pouziju stahovani oken, tak zavirani - no moc se jim nechce, fakt jakoby to bylo 10kg sklo
takze asi alternator.
-a taky mam nekde za motorem v prvnim dile vyfuku asi nejakou dirku, nebo neco, nez se to zahreje, tak se to zklidni, ale neco tam bude...
a to jsem se tesil, ze co nejdrive chci tu jednotku na ethanol, at usetrim co nejdrive... me z toho jebne asi...
takze ted jsem aspon napsal, co se mi delo s mym vozidlem...neni co zavidet no... doufam, ze jsem si to uz vybral na x let dopredu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)