Odporučte mobilný telefón

Co se jinam nehodí pište sem
Capone

Re: Odporučte mobilný telefón

Příspěvek od Capone » 19 lis 2009, 11:50

Frydex :arrow: jůůůůůůůů,tak na něj slintám už nějaký pátek :cry: :oops: :cry: Ale nejsou na něj prašule,hold hodně koníčků a málo prašulek :D p.s. Už má v sobě češtinu ???

jinak mám možnost pořídit si new tel od svého operátora,který si mám vybrat ??? ...

1 - HTC Diamond Obrázek 2 - LG KM900 ArenaObrázek
Naposledy upravil(a) Capone dne 19 lis 2009, 17:43, celkem upraveno 1 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Reklama

Zralok

Příspěvek od Zralok » 19 lis 2009, 12:23

Jó jó taky u mne hrají roli finance, kdybych se nemusel omezovat tak vybírám taky něco pořádného, ale přesně jak píše Capone. Mám jiný nákladný koníček, (za poslední rok jsem do něj vrazil cca 50 tis. i když to byla celkem mimořádka) takže vybírám mobil jaký vybírám.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

loki

Příspěvek od loki » 06 pro 2009, 00:34

founa hlavně tedy jako founa ne? :D před pár lety lítal fórek, že se chlapi hádaj o jedinou věc, kdo ho má menšího, a to mobil, dnes jak pozoruji je to naopak, frčí "cihly" co umí snad i vynášet smetí, ale většinu lidí tyhle blbůstky přejdou po vyblbnutí se a navíc to v létě trhá kapsy u košil či kraťasů... Také se poslední dobou roztrh pytel s tel bez mech. klávesky, jeden takový jsem si taky objednal (bez kláv. již nikdy více!!!! to aby člověk FURT čuměl co kde mačká!!! osobně totiž za chůze, či jízdy napíšu i sms poslepu...), když jsem ho vybalil, trošku mě zarazila velikost a váha (nějakých pitomých 120g-pro mobil ale katastrofa) a má drahá polovička se začala smát, kam takovou krávu budu tahat :D chvíli, cca 2 hoďky jsem si namlouval, že to bude dobrý, umí to snad i myšlenky číst, prostě výdobytek techniky (na po-hraní fakt good!!!).... áááno, je to fakt krásný, pohybem prstu otáčíš, natáčíš, naviguje to, dále ta tužtička na to jemnější klikání :mrgreen: ....bla bla bla ...prostě minisystém vše v jednom... no, po těch 2 hodinách hraní jsem ho zabalil, běžel zpět na poštu a jsem fakt rád, že mi vrátili prašule a vzal jsem si tel. klasik konstrukce a co do velikosti skutečně MOBIL a né cihlu. Ještě dodatek, že dnes mobil i za -pětku- umí 50% věcí navíc co dotyčný majitel používat stejně nebude, max si je vyzkouší a řekne si BOMBAAAAA... a tím pádem je pak asi ten design (nic hnusného si nevezmu ani kdyby mi za to platili, že :wink: )pro případného kupce na prvním místě, páč to není jako před těmi pár lety, kdy např N8210 stála 15 litrů a uměla jen trošku přehledněji oproti konkurenci za "pětku" poslat sms bez T9. A ještě otevřený-uzavřený systém, tel s uzavřeným bude vžy 2 až 20x rychlejší než tel s otevřeným systémem, většina známých od prvotního pochvalování si symbianů přešla k "UŽ NIKDY KU..A NECHCI TAKOVOU ŽELVU...", ten zbytek požaduje v tel navigaci (s uzavřeným ne e), ale prostě NĚKOMU SE LÍBÍ ČERVENÁ, JINÉMU MODRÁ, ASI TAK :wink:

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 06 pro 2009, 12:33

zajímal by mě Váš názor na toto: http://www.aukro.cz/item836773032_sciph ... stina.html
nebo toto: http://www.aukro.cz/item833754109_ka09_ ... l_sim.html
je mi jasný že je to čína ale zase ta cena :lol:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

loki

Příspěvek od loki » 06 pro 2009, 12:52

kámoš má KA08, asi předešlý model, je to pěkně malý, nic to neumí :D tím nic myslím základy jako sms se na tom nedaj prstem psát a tužka v tom (přímo součást mobilu) není, musí ji nosit na krku, nebo v kapse, takže o ničem, u KA09 s tužkou nevím, dle mě to bude stejný. Dále neumí javu, kdo např píše přes data (gibo, oskárek...), tak tihle číňani to neuměj. Ale ty 2 SIM, to je zase supr.

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 06 pro 2009, 13:07

právě, mě jde hlavně o 2x SIM hmm a JAVA je uvedená u všech :twisted: tak nevím nevím
asi takhle: SMS nepíšu-to je ztráta času :mrgreen: jde mi o volání a připadně:
- internet
- kalkulačka
- organizátor
- kalendář
- poznámky
- budík
a za iPhone 10.000,-nedám i kdybych je měl :o
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

Pico

Příspěvek od Pico » 06 pro 2009, 17:20

Je to vec názoru. Ja som prešiel z Nokie 6300 / vynikajúci telefón, nechal som si ho / na našlapaný Samsung i8910 HD. Totiž to kúpila mi ho manželka k predčasným vianociam ale až po tom ako som si vybral konkrétny model. Verte, nebolo to jednoduché. Zvyknutý som bol na spoľahlivosť mojej Nokie, na jej veľkosť a ovládanie. Z prvého plne vybaveného dotykáča som mal celkom strach. Keď som ho prvý krát držal v predajni na skúšku, tak som si povedal, toto nikdy nezvládnem. Nedokázal som ukončiť hovor, aby som niečo nestlačil - omylom. Manželka však bola rozhodnutá, tak som si povedal "ať se deje vule boží". Telefón ani nemali, muselo sa naňho čakať - je oňho záujem. Povedal som si, že fajn, aspoň zostanem u svojej Nokie. Po 5. dňoch mi volali, že už je na predajni, tak som zobral Astru a ideme pre nový mobil s takými divnými pocitmi. Nielenže som nemal predtým dotykáč ale ani tlf. z operačným systémom. Tak som začal zo strachom a dnes ? Veľkosť telefónu nie je daná tým, že má veľa funkcií ale pre ich možné využitie. Sedel som napr. v Opli a čakal som na druhú garančku. Všimol som si nápis WIFI zóna. Zobral som teda svoj nový Samsung a skúsil sa pripojiť. Za chvíľu som už pozeral svoje obľúbené stránky, pozrel som si zo záznamu superstar. Po pár dňoch mi syn nainštaloval do mobilu navigáciu Sygic. Po oboznámení sa s touto vecou som uznal, že je naozaj prínosná a uvedomil som si aj, že mať menší displej, tak po pripojaní sa na net nič nevidím a navigácia by bola takisto asi iba na ozdobu. Samozrejme doteraz som bez týchto vecí žil celkom v pohode ale povedal som si, že keď niečo nové, tak aj s novou technológiou, inak to nemá zmysel. Telefón je úplne tenký tuším 12,9 mm a nerobí problémy ani vo vrecku košele, samozrejme viem o tom, že ho mám a je to rozdiel oproti malej Nokii. Apropo SMS píšem 4x rýchlejšie na qwerty displeja ako na klasickom telefóne a to mám hrubé prsty. Je to len otázka zvyku.
Astra II

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 06 pro 2009, 18:21

Nez jsem koupil Omnii tak jsem na tohle taky koukal a cetl jsem otom, ze tomu stresne vytika baterka, vydrz klidne jeden den... myslim si, ze to za ty nervy nestoji. Navic bych nechtel videt funkcnost toho dotykacu..

Pico

Příspěvek od Pico » 06 pro 2009, 18:26

S tou baterkou to nie je pravda. Pri normálnom používaní včetne všetkých funkcií / mimo GPS / - v norme mi tlf vydrží 5 dní a to na noc nevypínam.
Astra II

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 pro 2009, 18:36

Capone: No já jsem se o HTC HD2 poprvé doslechl někdy v červnu a od té doby jsem na něj čekal a šetřil, však i Astrina přišla zkrátka a nic jsem ji nepořídil :D S tímhle HTC jsem vážně spokojený, je to ale pro lidi, co se rádi rýpou v systému a různém nastavení a třeba přehrávání ROMky za novější a stabilnější a podobně. Určitě je to stroj jako žádný jiný a už jenom ten displej je nádherný a už se na tom dá dívat na cokoliv. Je to našlapaná mašina, ale sem tam je třeba něco poladit, co si budem povídat, jede to na Windows Mobile. Telefon s tímhle systémem jsem nikdy neměl, vždycky jen Symbian a s tím jsem byl max. spokojený. Ale je to všecko o zvyku. Naposledy jsem měl Nokii E51.
Chtěl jsem jeden z prvních modelů, ale dostala se na mě až o týden později počeštěná verze od Sunnysoftu. (Kupoval jsem na hshop.cz) Nakonec to bylo lepší, protože jsem se tím aspoň rychleji seznámil a porozuměl. Ovšem je znát to počeštění maličko na rychlosti zařízení, takže včera po přehrání ROM, jsem už zůstal u angličtiny a teď to lítá neskutečně... Už vím kde co hledat a tak mi to vůbec nevadí. Mimochodem nové prostředí od HTC s názvem Sense je velice hezky udělané a grafika nemá chybu. Baterka vydrží dva dny při normálním používání cca těch 10 hovorů za den, nějaká ta fotka, či stažení mejlů. Pokud se v něm hrabu a něco instaluju či si zahraju 3x za den nějakou hru, tak jeden den. Nabíjím většinou přes noc.
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Capone

Příspěvek od Capone » 06 pro 2009, 18:44

Frydex :arrow: Tak to já jsem bohužel nedokázal ošidit Astřičku na Vánoce " hold zase dostala přednost " :mrgreen: :oops: :mrgreen:
Díky za podrobné info,až se uvidíme na Pražském srazíku,tak bych se rád juknul - zda tedy bude možnost a hlavně čas mezi rajtováním na krávě a ochutnáváním vodky :lol: 8) :lol:
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 pro 2009, 18:45

Dáme vodku, sednem na krávu a projdem to... :D
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 06 pro 2009, 18:53

Budu se opakovat ale nejlepsi telefon je ten sluzebni, k cemu vam jsou mobily za desetitisice kdyz si provoz musite platit sami :D

Ja mam ted sluzebni sim ale mobila N6300, mozna bude od firmy novy sluzebni s trosku vice funkcemi nez mam ted tak uvidime... Ale ani HTC ani nokia to nebude.

I kdyz nevim jak vy ale jediny co ja na mobilu potrebuju je volani psani sms a obcas fotak, jediny co mi ted chybi je wifina, tu bych vyuzil 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek » 06 pro 2009, 18:54

zajímavý názor :?: :?: :roll:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 16 pro 2009, 21:27

Tak mobil je doma od pracovniho jeziska - T-Mobile MDA Compact V :)

Pekna vecicka ale chce to zvyk, ma dotykovy displej, ja byl vzdy zvykly na klasickou klavesnici ale uz si zvykam 8)

je to pry kopie HTC posledniho modelu ale podstatne levnejsi :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět