Nevim, co na tech "mrdkach" vidite.... Otevrte uz kua ociDark píše:"Nový je nový"...Nemělo by se na tom nic posrat... Ale u značky škoda to je opravdu jen NEMĚLO... vím o x lidech kteří mají fabii od novátora a za servis už uvalili víc peněz než mají namotáno na tachometru(což je moc smutný)... Mimo jiné chtít tvrdit že domáci auto bude levnější na servis a díly atd taky není pravda.Poslední levná škoda na servis byla Felicia... Já nevím.Já bych raději volil auto po leasingu s nejlepším poměrem cena/výkon.. Takže bych zase zvolil astru... A když bych měl jít do něčeho jinýho tak jedině na stejnou úroveň nebo výš, takže bud Astra H, nebo třeba nová Corsa, nebo Zafiru a nebo pak nějaký pěkný BMW...
Loučení s ASTRA G
Škoda Fabia II, 1.2 HTP
- Reklama
Tak co bude s tou spotřebou? 1,2 HTP?
Já čekám a nemám na to celý den
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Psal jsem , že máš auto ala koncern VW , je to zajmavé , že tě tady ještě neukamenovali za to prznění Opladuphy píše:Svantner3: jo prosimte nejsem si jist ale poznas rozdil mezi VW a audi??
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=75
jses jsi jistej ze sis koupil skodovku
LPG INTERFACE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, rozumime, aspon v necem, ale ja mam auto 2 roky najeto od koupe 30t km a jediny co jsem platil byly rozvody po koupi a klasicky vymeny, oleje atd... jinak nic, tak nevim kde je problem, jak se o auto staras tak se ti odvdeciPMA píše:No pro me treba jo, myslis si ze za stejny prachy jsem si nemohl koupit nejaky auto v plny palbe? Samozrejme, ze jo. Jen davam prednost novymu autu, ktery je v zaruce, nemusim resit puvod, kolik ma najeto, cpat do toho pripadne prachy - proste novy je novy, radsi novy v zakladu s HTP, nez stary se 100tkm a plnou vybavou. Pak se jen muzu modlit a doufat at se mi to nevysere. Rozumime si v tomhle?milosh píše:Ja si klido koupim jakoukoliv znacku ale skoda to urco nebude
Ale lepsi je prece novy htp nez par let stary ale lip vybaveny auto od jiny znacky ne? kdyz na ty novy nemame
Ale ses mladej (20) tak to pak pochopis ze vse neni jen o novem aute
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nakej jouda tam psal ze jel dalnici na slovensko za 7l a druhej mu to chvalil jaka to je pekna spotreba tak nevim no ja jezdim se 101konikama a kombikem dalnici taky za 7Choze L píše:Tak co bude s tou spotřebou? 1,2 HTP?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
On to fakt nenapíše???svantner3 píše:Já už to poznal na spotřeběnew-name píše:to s 1.2 brzo poznáš
Že by přes 10L/100Km...
Jasny, ale ne vzdy narazis na dobrej kousek i kdyz si das pozor pri vyberumilosh píše:Ano, rozumime, aspon v necem, ale ja mam auto 2 roky najeto od koupe 30t km a jediny co jsem platil byly rozvody po koupi a klasicky vymeny, oleje atd... jinak nic, tak nevim kde je problem, jak se o auto staras tak se ti odvdeciPMA píše:No pro me treba jo, myslis si ze za stejny prachy jsem si nemohl koupit nejaky auto v plny palbe? Samozrejme, ze jo. Jen davam prednost novymu autu, ktery je v zaruce, nemusim resit puvod, kolik ma najeto, cpat do toho pripadne prachy - proste novy je novy, radsi novy v zakladu s HTP, nez stary se 100tkm a plnou vybavou. Pak se jen muzu modlit a doufat at se mi to nevysere. Rozumime si v tomhle?milosh píše:Ja si klido koupim jakoukoliv znacku ale skoda to urco nebude
Ale lepsi je prece novy htp nez par let stary ale lip vybaveny auto od jiny znacky ne? kdyz na ty novy nemame
Ale ses mladej (20) tak to pak pochopis ze vse neni jen o novem aute
Škoda Fabia II, 1.2 HTP
No ja mam dlhodoby priemer 6,5PMA píše:Prumer 6,0l po Praze.Choze L píše:Tak co bude s tou spotřebou? 1,2 HTP?
Mimo mesta aj 5,5....A moje max je...aj kratke trate 7.
Tak mi nehovor ze tu ide o spotrebu.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
No nevím nevím...PMA píše:Praha - ostrov Pag (HR), tam i zpet - prumer 5,7l/100km
Je to podle PC nebo podle propočtu dolití skutečných litrů do plna?
Jel si aspoň 130 km/h
Ty si taky dobrej blbecek, vid... ja ti tady o nicem nehovorim....langdon2 píše:No ja mam dlhodoby priemer 6,5PMA píše:Prumer 6,0l po Praze.Choze L píše:Tak co bude s tou spotřebou? 1,2 HTP?
Mimo mesta aj 5,5....A moje max je...aj kratke trate 7.
Tak mi nehovor ze tu ide o spotrebu.
Škoda Fabia II, 1.2 HTP
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PMAj este chvili pokracuj a uz si tady nic nenapises, jako hlasky mas obcas dobry jak jsi zasveceny ze ti rodice pujci novy auto a neni nic lepsiho ale to urazeni si nech na skodahoum.
Pred odjezdem plna, po prijezdu plna a spocitano kolik celkem natankovano litru tam po dalnicich 110, nazpatek 130-140.Choze L píše:No nevím nevím...PMA píše:Praha - ostrov Pag (HR), tam i zpet - prumer 5,7l/100km
Je to podle PC nebo podle propočtu dolití skutečných litrů do plna?
Jel si aspoň 130 km/h
Škoda Fabia II, 1.2 HTP
Blbecku, kdybych si pujcoval auto od rodicu, tak tady nebudu mluvit o Fabii, ale o trochu jiny tride autmilosh píše:PMAj este chvili pokracuj a uz si tady nic nenapises, jako hlasky mas obcas dobry jak jsi zasveceny ze ti rodice pujci novy auto a neni nic lepsiho ale to urazeni si nech na skodahoum.
Škoda Fabia II, 1.2 HTP