Dark píše:"Nový je nový"...Nemělo by se na tom nic posrat... Ale u značky škoda to je opravdu jen NEMĚLO... vím o x lidech kteří mají fabii od novátora a za servis už uvalili víc peněz než mají namotáno na tachometru(což je moc smutný)... Mimo jiné chtít tvrdit že domáci auto bude levnější na servis a díly atd taky není pravda.Poslední levná škoda na servis byla Felicia... Já nevím.Já bych raději volil auto po leasingu s nejlepším poměrem cena/výkon.. Takže bych zase zvolil astru... A když bych měl jít do něčeho jinýho tak jedině na stejnou úroveň nebo výš, takže bud Astra H, nebo třeba nová Corsa, nebo Zafiru a nebo pak nějaký pěkný BMW...
Nevim, co na tech "mrdkach" vidite.... Otevrte uz kua oci
milosh píše:Ja si klido koupim jakoukoliv znacku ale skoda to urco nebude
Ale lepsi je prece novy htp nez par let stary ale lip vybaveny auto od jiny znacky ne? kdyz na ty novy nemame
No pro me treba jo, myslis si ze za stejny prachy jsem si nemohl koupit nejaky auto v plny palbe? Samozrejme, ze jo. Jen davam prednost novymu autu, ktery je v zaruce, nemusim resit puvod, kolik ma najeto, cpat do toho pripadne prachy - proste novy je novy, radsi novy v zakladu s HTP, nez stary se 100tkm a plnou vybavou. Pak se jen muzu modlit a doufat at se mi to nevysere. Rozumime si v tomhle?
Ano, rozumime, aspon v necem, ale ja mam auto 2 roky najeto od koupe 30t km a jediny co jsem platil byly rozvody po koupi a klasicky vymeny, oleje atd... jinak nic, tak nevim kde je problem, jak se o auto staras tak se ti odvdeci
Ale ses mladej (20) tak to pak pochopis ze vse neni jen o novem aute
Choze L píše:Tak co bude s tou spotřebou? 1,2 HTP?
Já čekám a nemám na to celý den
nakej jouda tam psal ze jel dalnici na slovensko za 7l a druhej mu to chvalil jaka to je pekna spotreba tak nevim no ja jezdim se 101konikama a kombikem dalnici taky za 7
milosh píše:Ja si klido koupim jakoukoliv znacku ale skoda to urco nebude
Ale lepsi je prece novy htp nez par let stary ale lip vybaveny auto od jiny znacky ne? kdyz na ty novy nemame
No pro me treba jo, myslis si ze za stejny prachy jsem si nemohl koupit nejaky auto v plny palbe? Samozrejme, ze jo. Jen davam prednost novymu autu, ktery je v zaruce, nemusim resit puvod, kolik ma najeto, cpat do toho pripadne prachy - proste novy je novy, radsi novy v zakladu s HTP, nez stary se 100tkm a plnou vybavou. Pak se jen muzu modlit a doufat at se mi to nevysere. Rozumime si v tomhle?
Ano, rozumime, aspon v necem, ale ja mam auto 2 roky najeto od koupe 30t km a jediny co jsem platil byly rozvody po koupi a klasicky vymeny, oleje atd... jinak nic, tak nevim kde je problem, jak se o auto staras tak se ti odvdeci
Ale ses mladej (20) tak to pak pochopis ze vse neni jen o novem aute
Jasny, ale ne vzdy narazis na dobrej kousek i kdyz si das pozor pri vyberu
PMAj este chvili pokracuj a uz si tady nic nenapises, jako hlasky mas obcas dobry jak jsi zasveceny ze ti rodice pujci novy auto a neni nic lepsiho ale to urazeni si nech na skodahoum.
milosh píše:PMAj este chvili pokracuj a uz si tady nic nenapises, jako hlasky mas obcas dobry jak jsi zasveceny ze ti rodice pujci novy auto a neni nic lepsiho ale to urazeni si nech na skodahoum.
Blbecku, kdybych si pujcoval auto od rodicu, tak tady nebudu mluvit o Fabii, ale o trochu jiny tride aut