Lidi jsou kur.y!!!!
- Reklama
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
s tim kradením nevim nevim..jak vypada trochu slušně a je na ní co speněžit tak berou ty swině všechno... někdo mi tvdrdil že je nevykrádaj a mě už dvakrát...asi ji ma začarovanou..každopádně bez pojistky ani km ...nebo jezdit fávemTrdlo píše:No mně havarijka - all risk končí 7.5 a už ji dál uzavírat nebudu. Proti krádeži to mám zajištěný docela dobře, navíc astry se nekradou, takže jen pojistím sklo a jezdí se dál.
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
Jé a už ste se potkali s deb.lem, kterej místo aby kruháč při přejetí sjezdu objel, tak couval? Docela mě posledně vyděsil...A taky už jsem jel za babou, která na kruháči zašlajfovala a dávala přednost autu přijíždějícímu zprava. Je to hrůza co ty lidi občas vymyslej...Leo píše:něco podobného se stalo mému rodinýmu příslušníkovi, na kruháči někomu odskočila kára jemu přímo do blatníku a taky ujeli, ale byl to služebák takže to bylo vcelku jedno.
Lidi jezděj poslední dobou jak je teplo jak hovada, člověk aby se bál i vyjet...
:(
minuly tyzden som piatok siel z prace, vsetko v pohode aj z Bratislavy cesta do Nitry celkom usla, sice krupy a dazd ale v pohode.. a v Nitre sok.. rozbiehal som sa na zelenu vedla mna dalsie auto a pozeram z prava a nejaky/a mondosivan si to jebe na cervenu aspon 80kou v meste a pritom mal/a cervenu.. tak som zastavil no vedlajsie auto uz bolo v krizovatke a uz nestihal nic robit, len rana zboku donho, auta odhodilo do semaforu na stredovy ostrovcek.. semafoor vyhnuty,obrubniky vytrhane - no des a hroza.. keby som nekontroloval cestu aj ked mam zelenu tak by to bol nadral do mna , neoplati sa spoliehat ani na semafor ked na cesty pustia kadejakych debilkov... takze opatrne aj na zelenu!!!
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
No jo, jenže nás v autoškole učili, že pokud není dopravní značkou upravena přednost, tak v kruhu musíme dávat přednost.... Tak to asi paní měla zafixovanýnene66 píše:Jé a už ste se potkali s deb.lem, kterej místo aby kruháč při přejetí sjezdu objel, tak couval? Docela mě posledně vyděsil...A taky už jsem jel za babou, která na kruháči zašlajfovala a dávala přednost autu přijíždějícímu zprava. Je to hrůza co ty lidi občas vymyslej...Leo píše:něco podobného se stalo mému rodinýmu příslušníkovi, na kruháči někomu odskočila kára jemu přímo do blatníku a taky ujeli, ale byl to služebák takže to bylo vcelku jedno.
Lidi jezděj poslední dobou jak je teplo jak hovada, člověk aby se bál i vyjet...
END
...tak dnes som sa utvrdil v tom ze ludia su strasne kur.y, nejaky pubertaci mi ujebali capicky na ventilky ( neviem naco im bude odrata capicka ale ked to niekde uvidim na bajku niekomu tak si to pekne zlizne, nie ze mu najebem, male decka a najmä cudzie sa mlatit ze vraj nesmu - ach kam tento svet speje ked uz decka zacinaju kradnut, take decka mal radsej otec do nohavic utriet alebo materi dolu krkom pustit )
a ako keby som uz dnes nebol nasra.y z dost inych zalezitosti tak mi nejaky mamtak oskrel predny naraznik a nechal tam aj farbu, to tiez neviem aky expert bol lebo po rane je parkovisko takmer prazdne tak je umenie vobec do nejakeho auta vrazit - musel to byt fakt borec z odhadom,keby si aspon do svedomia vstupil.
a ako keby som uz dnes nebol nasra.y z dost inych zalezitosti tak mi nejaky mamtak oskrel predny naraznik a nechal tam aj farbu, to tiez neviem aky expert bol lebo po rane je parkovisko takmer prazdne tak je umenie vobec do nejakeho auta vrazit - musel to byt fakt borec z odhadom,keby si aspon do svedomia vstupil.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Melodi jsou dvě velikosti, myslím že 6 a 8 mm, ale neber s hliníkovým závitem, ale jen s měděným, ty hliníkový občas zatuhnou a utrhneš anténu a šroubek ti tam zůstane, osobní zkušenost
Trodoone však to znám, ventilky se mi stráceli každý skoro týden (pokud jsem měl ty hliníkový), no a stím nárazníkem, to je fakt k nasrání (pardon) taky to znám, bohužel
Trodoone však to znám, ventilky se mi stráceli každý skoro týden (pokud jsem měl ty hliníkový), no a stím nárazníkem, to je fakt k nasrání (pardon) taky to znám, bohužel
Mobil : 602318645
nezblaznim sa z toho snad, asi to bol len pondelok ako kazdy iny.. capicky na ventilky sa kupia nejake smejdy a poriadne utiahnu, snad decko nebude mat tolko sily a naraznik-aspon bude vacsi dovod zhanat OPC ked by niekto o nejakom schopnom vedel tak ocakavam ponuky .. dikDefender píše:Melodi jsou dvě velikosti, myslím že 6 a 8 mm, ale neber s hliníkovým závitem, ale jen s měděným, ty hliníkový občas zatuhnou a utrhneš anténu a šroubek ti tam zůstane, osobní zkušenost
-
u nas v ulici posprejovali nejaci ko*oti zlatej superb - jen tak beze smyslu, proste jde kolem tak jen zmackne sprej... modra cara od zadnich dveri na kufr. plus sousednvi fungl novou cernou audi avant s-line totez pres celej bok. dnesni decka (pocitam nejaci hajzlove do 15let, mame kousek gympl a chodeji kolem do skoly a ze skoly) maji nejak posunute hranice vnimani kam az se "smi" zajit... 18 jim neni tak jsou v klidu
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
To néééé... Já bych si to vychutnal pouze tím, kdyby všechno popíral u výslechu a pak se mu předložil záznam jak je natočen při činu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No znám pár lidí, co mají sice bydliště u rodičů, ale rodiče je za své chování vyhodili z domu a tak se toulají různě po kamarádech atd To by v tu chvíli asi nepomohlo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.