Nefunkční displej s počítadlem kilometrů
Nefunkční displej s počítadlem kilometrů
Přestal mi fungovat display s počítadlem kilometrů, má nějakou pojistku nebo nějakou žárovku pro podsvícení? Pokud by to mohlo být nějakou tou žárovkou, ví někdo jaký tam patří typ a jak se k ní dostanu? Díky za info 

Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

- Reklama
...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: ...
Díky, už jsem an to koukal, než se do toho ale pustím, rád bych se ujistil, že ten displej s počítadlem km nesvítí pouze z důvodu vadné žárovky podsvícení - stále si říkám, jestli není displej vadný jako takový nebo zda není vada někde v elektronice.
(10/1998)

(10/1998)

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš stáhnuté osvětlení přístrojovky na minimum ? to by si ale asi poznal, kdybys jel večer že ?... bude to tou žárovkou nejspíš... Práce tak na 15 minut. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Osvětlením přístrojovky to není, to bylo první co mě napadloFrydex píše:Nemáš stáhnuté osvětlení přístrojovky na minimum ? to by si ale asi poznal, kdybys jel večer že ?... bude to tou žárovkou nejspíš... Práce tak na 15 minut.

(10/1998)

(10/1998)

Měl jsem podobný problém,ale mě se ještě klepaly ručičky přístrojů při vypnutém zapalování a skončilo to výměnou celých přístrojů,protože mi odešel hlavní integrovaný obvod v přístrojích a začalo to uvolněným oscilátorem tišťáku.Jesli budeš přístroje rozdělávat,tak to překontroluj.Je to takový malý váleček, naletovaný z druhé strany než jsou ostatní součástky.
-
Mám ten istý problém. Dnes som si všimol, že mi osciluje ručička techometru. A už nefachčí ani displej kilometrov. Koľko to stálo?HonzaL píše:Měl jsem podobný problém,ale mě se ještě klepaly ručičky přístrojů při vypnutém zapalování a skončilo to výměnou celých přístrojů,protože mi odešel hlavní integrovaný obvod v přístrojích a začalo to uvolněným oscilátorem tišťáku.Jesli budeš přístroje rozdělávat,tak to překontroluj.Je to takový malý váleček, naletovaný z druhé strany než jsou ostatní součástky.
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
Re: Nefunkční displej s počítadlem kilometrů
čau taky mám stejný problém prostě jsem nastartoval a už se mi nerosvítilo počítadlo km tak doufám že to bude co radíte a ještě, nevíte jakej je typ žárovky, myslím wat. atd. mam zafiru rok vyr. 2000 díky za dobrou radu , jsem trochu auto nevzdělanec. 

ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mno tak na Záfě to budeš dělat tak půl dne, protože aby ses dostal k budíkům, musíš sundat celou palubní desku 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
No tak to si mě nepotěšil to abych to někomu svěřil já koukal na foto návod a docela hustý, no prostě když se daří tak se daří 

ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
není to zase tak hrozné, já už jsem ji měl taky dole, loni jsem si dával rámečky kolem budíků a měl jsem to za cca 4,5 hoďky hotové i s uklizeným nářadím 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak nevim ale v pondeli jsem jel a v pulce cesty mne vypadli pocitani kilometru misto cisel 123456 mam na displeji jen ------ nevite cim to je ??
doufam ze to na diagnostice nejak zpravi, ne ze by mne stvalo ze nevydim kolik mam najeto ale proste to neni ono.
edit:uz jsem na fore neco podobneho nasel tak vyzkousim rady.
doufam ze to na diagnostice nejak zpravi, ne ze by mne stvalo ze nevydim kolik mam najeto ale proste to neni ono.
edit:uz jsem na fore neco podobneho nasel tak vyzkousim rady.