Diagnostika
Diagnostika
Zdarec,
Pokud by někdo potřeboval provést diagnostiku na Opel, načtení paměti závad, vymazaní, test -live data
Jsem z Ostravy
No nědělám si zde reklamu
x.dandik@seznam
Pokud by někdo potřeboval provést diagnostiku na Opel, načtení paměti závad, vymazaní, test -live data
Jsem z Ostravy
x.dandik@seznam
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi jiste poradis, co znamena chyba P1813?Oťas píše:To samé se týká Ústí nad Labem.... taky pomůžu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nepretržité riadenie točivého momentu alebo Riadenie točivého momentu - nízke napätie - obe chyby majú za následok, že sa počas radenia neprevádza žiadne dalšie prestavenie zapaľovaniamilosh píše:tak to mi jiste poradis, co znamena chyba P1813?
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Diagnostika OPELu s CAN sbernici
Rad bych overil funkci diagnostiky na vozech OPEL s CAN sbernici, takze kdo ma potrebu diagnostikovat ASTRu H, ZAFIRu B ci VECTRu C / SIGNUM, jsem mu k dispozici (bude to zdarma)
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
-
- Kontaktovat uživatele:
Hej jasne zaoberam....
Nieje problem. Info sukromne alebo na stranke.
Nieje problem. Info sukromne alebo na stranke.
RF SYSTEM
Produkty pre autodiagnostiku, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, diagnostika automobilov, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, antiradary, zabezpečovacie a kamerové systémy
Produkty pre autodiagnostiku, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, diagnostika automobilov, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, antiradary, zabezpečovacie a kamerové systémy
Re: Diagnostika
Ja bych mel i docela zajem, jsem kousek od OV a v OV pracuji. Muzes mi poslat na PM co za to pozadujes?Okura píše:Zdarec,
Jsem z Ostravy
x.dandik@seznam
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
(10/1998)