milosh píše:tak to mi jiste poradis, co znamena chyba P1813?
Nepretržité riadenie točivého momentu alebo Riadenie točivého momentu - nízke napätie - obe chyby majú za následok, že sa počas radenia neprevádza žiadne dalšie prestavenie zapaľovania
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI. Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel. Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
RF SYSTEM
Produkty pre autodiagnostiku, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, diagnostika automobilov, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, antiradary, zabezpečovacie a kamerové systémy
Rad bych overil funkci diagnostiky na vozech OPEL s CAN sbernici, takze kdo ma potrebu diagnostikovat ASTRu H, ZAFIRu B ci VECTRu C / SIGNUM, jsem mu k dispozici (bude to zdarma)
Astra G Caravan Z16XE 2004 http://www.PepaS.cz- opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Hej jasne zaoberam....
Nieje problem. Info sukromne alebo na stranke.
RF SYSTEM
Produkty pre autodiagnostiku, autoalarmy, oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, zmena podsvietenia, airbag, diagnostika automobilov, odkódovanie a oprava autorádií, autoelektrika, antiradary, zabezpečovacie a kamerové systémy
Zdravím všetkých, mám len malú otázku. Keď mi nič nesvieti a nebliká (na prístrojovke) teda malo by byť všetko ok má zmysel dávať auto na diagnostiku? Môžu sa nájsť nejáké iné chyby? Lebo páni v servise Opel mi povedali že keď mi nič nesvieti a nebliká tak netreba to dávať na diagnostiku. Dík