Nějaká příprava, či něco podobného by někde mohla(nebo taky ne) být.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Mám teda Comfort a i v prostoru před šajtrou jsou nějaké 2 svorkovnice. Tak by teda na volant myslet mohli...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Díky
kup si kroužek pod volant a zbytek by tam měl bejtkulda píše:Nevíte někdo, jak a kde se dá zjistit, jestli se dá použít multifunkční volant namísto klasiky?
Nějaká příprava, či něco podobného by někde mohla(nebo taky ne) být.![]()
Mám teda Comfort a i v prostoru před šajtrou jsou nějaké 2 svorkovnice. Tak by teda na volant myslet mohli...![]()
Díky
kulda píše:To pepca: Supr. Dík za info. Problém je, že zatím nemám ani ten volant s kroužkem, ani toho dobrého kámoše, co to už viděl. Nechceš se podívat do zlínského kraje??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SZ napsána, teď už ať se děje vůle boží![]()
A co jinak, spokojený s aparaturou? To ovládání ovládá co kromě rádia? I CD?
Kdyby tak ještě spolujezdce, třeba tchyně![]()
![]()
Níííííc sem neřek.
Cus
kulda píše:Ty jo! Jsem z toho. To si uložím a budu podle toho postupovat. Je to fakt "manuál"
![]()
Jóóó a Milovice, kde to vůbec je??![]()
![]()
To pro mě asi néni. Bych tam možná ani nedojel
Na druhou stranu, tolik Astrulek - bych z toho týden nespal
![]()
odpojuje se jenom kostra (minus) baterkypepca píše:kulda píše:Ty jo! Jsem z toho. To si uložím a budu podle toho postupovat. Je to fakt "manuál"
![]()
Jóóó a Milovice, kde to vůbec je??![]()
![]()
To pro mě asi néni. Bych tam možná ani nedojel
Na druhou stranu, tolik Astrulek - bych z toho týden nespal
![]()
to je celorepubliková akce,dorazí i bratři ze slovenska,je to blízko Prahy,Lysá n.labem,jinak dobrá parta lidí,je tam všechno,kadety,efka,géčka,no rodina opel.jinak ještš dodatek,já baterku odpojil komplet,raději,tedy jak minus,tak i plus,pak můžeš vyndat ten bag,žádná rozsvícená kontrolka,žádná nutná návštěva servisu,Vojta má vždy pravdu.
ja pro jistotu odpojuji celou. jinak pepcovi jsem to delal ja v sobotu na letisti v krizenci. to kulda: pokud razis do milovic tak to tam take spachame. ale musis mit multifunkcni volant a krouzek se sesti vývodama (bez multifunkce jen 4) 2 bagl, 2 klakson a 2 multifunkce.Vojta píše:odpojuje se jenom kostra (minus) baterky
zdary good friend.pepca píše:hlavně dobrého kamaráda......
kulda píše:To Princ W.: do Milovic se fakt nechystám, ikdyž budu veliceZaměstnání a mimi (to vydá za 2 zaměstnání
)
Ale jinak dík za nabídku. Máš u mě panáka![]()
Zkusím to sám, doufám že mě bag nestřelí do tl....![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |