...no ja tu prvu stranku nedočital lebo tam bolo až mooooc pismenok , každopadne dikes za tip a infošku.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
...ten kod súvisi priamo z motorizaciou a rozmerom pneu. alebo je to iba okrajovy parameter? Modelova situacia: Ked predtym RJ motora nespolupracovala z MID disp. a dam tam inu kabelaž + všetke potrebne serepetičky a MID z ineho auta z identickou motorizaciou tak to pofachči alebo aj tak je nutno to prekodovať v GM Tech2 ?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
řj motora s displejem nekomunikuje ta jen vysílá nějaké informace, vždy se programuje jen displej a index kódů musí odpovídat motoru auta do kterýho to dáváš, takžd epokud máš Z20LET bez MID a dáš do něj displej z jinýho auta se stejnym motorem tak nemusíš nic programovat, bude to fungovat, pokud ale do turbíny dáš displej třeba z 1.6 tak to bude ukazovat kraviny
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
...ked mi ukazuje len dojazd na stav paliva v nadrži + čas datum a teplotu, pačkou pc nedokažem nič prepnuť tak je to normalne alebo je to nebodaj nejaka soc. MID version?
šmarja dyk už sem ti to jednou psal, máš to z auta který nemělo palubní počítač ale nezávislý topení, ale je to MID, dojeď si někam přehrát index kódů a nešpekuluj furt
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Keby ste dvihali telefony tak by som tu nemusel vypisovať kokotiny, dakujem za spolupracu!!!
Kdyby měl někdo zájem o origo pin/piny do konektoru k řídící jednotce s kouskem kabelu, tak je za pár korun nechám. Koupil jsem totiž na vrakáči celý konektor, abych tam nemusel dávat nějakou náhražku.
UPOZORNENIE!!! Takže ako som sa včera na zraze dozvedel tak display MID sa neda prepisať na spravnu hodnotu pokiaľ v auto nie je osadeno original autoradiom od GM, radio je prepojovacim člankom komunikacie celeho systemu bez ktoreho to nepofachči. Zdôraznujem to preto aby ste predišli pripadným problemom ako ja! Ak to je tu už niekde napisane tak, by to bolo vhodne presunuť na úvodnu stranku k zoznamu potrebnemu na prestavbu! S pozdravom JRM.