Najlepšie to zlupnuť z nejakej rozflakačky a nalepiť to chemoprenom!pejee píše:neví někdo jaké těsnění má přijít pod světlo, mezi světlo a nárazník? mám tam po něčem zbytky, asi to někdo urval..jakoby zbytky oboustranné pěnové pásky nebo co to
Svetlomety
-
Re: Svetlomety
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Nevíte někdo o nějakém použitém levém Njoy? Už jsem obvolal snad celou republiku a nikde nic. Přijde mi to jako nesehnatelné zboží. I obyčejné origo - které bych musel koupit dvě jsem zatím taky ještě nesehnal. Sem tam mají jedno ale po jednom je kupovat nechci.
Edit teď jsem volal na jeden inzerát a řekli mi že levé použité Njoy světlo mají. Není ale na něm ale štítek Hella ale ARTEB - je to originál nebo nějaká kopie? - tak jsem už našel kopie
Edit teď jsem volal na jeden inzerát a řekli mi že levé použité Njoy světlo mají. Není ale na něm ale štítek Hella ale ARTEB - je to originál nebo nějaká kopie? - tak jsem už našel kopie
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
já tuším mám u našich dvě obyčejný světla, ale mají určitě urvaný držáky... což se tuším dá opravit
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Ahoj,
Minulý týden jsem si koupil přední světlomety na opel astra G - http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/59 ... 01-98-.htm
Ovšem mám menší problém s nasazením žárovky H7 do světlometu, respektive objímka(patice), na které je žárovka, má tři zarážky. Tyto zarážky nejdou vůbec nějak zajistit proti pootočení. Respektive na těchto světlech není plíšek, jako je na těch původních. Jsou tam jen tři šrouby. Na původních světlech se objímka dala zajistit a zajištěno bylo i správné umístění světel. Bohužel u těchto světel si nevím rady, jak objímku zajistit. Nevíte co a jak s tím? Jak se mají správně objímky se žárovkou zajistit proti vypadnutí a aby světla správně svítila?
Minulý týden jsem si koupil přední světlomety na opel astra G - http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/59 ... 01-98-.htm
Ovšem mám menší problém s nasazením žárovky H7 do světlometu, respektive objímka(patice), na které je žárovka, má tři zarážky. Tyto zarážky nejdou vůbec nějak zajistit proti pootočení. Respektive na těchto světlech není plíšek, jako je na těch původních. Jsou tam jen tři šrouby. Na původních světlech se objímka dala zajistit a zajištěno bylo i správné umístění světel. Bohužel u těchto světel si nevím rady, jak objímku zajistit. Nevíte co a jak s tím? Jak se mají správně objímky se žárovkou zajistit proti vypadnutí a aby světla správně svítila?
Mám v plánu také kupovat tyto světla, tak snad někdo poradí, ať vím co mě čeká
EX - Astra G Caravan 1.6 16V 74Kw Z16XE VW Sharan 1.9Tdi 85Kw