Stěrače

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Princ William

Příspěvek od Princ William » 30 kvě 2006, 11:17

nevite nekdo kolikm stoji ty trysky u oktavky :?: model I nebo II :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Reklama

Jirka D

Re: bezraminkove sterace

Příspěvek od Jirka D » 30 kvě 2006, 14:23

TOMHAJ píše:zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)
Mám je a jsou super no dávám každý 1 - 1/2 rok nové, ale zadní musím kupovat je origo za 275Kč a vydrží cca 2 roky pak se gumička stírátka trhá.

Rado

Příspěvek od Rado » 06 čer 2006, 17:28

TOMHAJ píše:zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)
Ja som si kupil bezramienkove stierace (teraz si nepamatam znacku :(). Stali asi 350 - 400 Sk za kus. Su dodavane aj s 1 nahradnou gumickou. Po tyzdni mi ich ukradli, stihol som ich raz pouzit. . Kupil som ich teda znovu a omotal paskou aby sa nedali zhodit za 2 sekundy. Nie su ale moc dobre - vacsinou STRASNE STRASNE vrzgaju hlavne pri pohybe hore - vtedy vidiet po nich stopy ako keby skakali po skle a este sa aj pri tom ohybali. Smerom dolu zotru dobre.
Skusil som si teda kupit aj gel na odpudzovanie vody a natrel som nim sklo, stieracom to nepomohlo akurat nemusim nad 70-80 km.h stierace pouzivat

lindros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lindros » 07 črc 2006, 14:09

HELLo, je to sice úplně jinej problém ale týká se stěračů tak to píšu sem. mám astru cca měsíc a už 4krát jsem musel měnit pojistku na stěrače a odstřikovače. nemáte někdo stejnou zkušenost???? dík
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 18 zář 2006, 06:26

Ahoj, Mel jsem stejny problem na Astre F, byla vadna packa steracu, po vymene vse v poradku
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 22 úno 2007, 14:48

Jelikož mi zhořel motorek stěračů tak jsem byl nucený provést jeho demontáž a teď sháním nový nebo spíš starý protože za nový chtějí v opelu 4200,-

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A aby toho nebylo málo tak když jsem se snažil sundat hadičku z ostřikovače tak se mi ulomil, takže ještě musím koupit levý ostřikovač :x

Obrázek

Obrázek
Astra G 1,8 16V caravan, automat

HonzaL

Příspěvek od HonzaL » 22 úno 2007, 17:42

U té trysky ostřikovače stačí vyvrtat větší otvor a zalepit nebo nalisovat kousek měděnné trubičky a taky to funguje.Mám vyzkoušeno.

HonzaL

Příspěvek od HonzaL » 22 úno 2007, 20:15

Rado píše:
Ja som si kupil bezramienkove stierace (teraz si nepamatam znacku :(). Stali asi 350 - 400 Sk za kus. Su dodavane aj s 1 nahradnou gumickou. Po tyzdni mi ich ukradli, stihol som ich raz pouzit. . Kupil som ich teda znovu a omotal paskou aby sa nedali zhodit za 2 sekundy. Nie su ale moc dobre - vacsinou STRASNE STRASNE vrzgaju hlavne pri pohybe hore - vtedy vidiet po nich stopy ako keby skakali po skle a este sa aj pri tom ohybali. Smerom dolu zotru dobre.
Skusil som si teda kupit aj gel na odpudzovanie vody a natrel som nim sklo, stieracom to nepomohlo akurat nemusim nad 70-80 km.h stierace pouzivat
Když Ti stěrač skáče v jednom směru po skle,tak je potřeba natočit stěrač(ne ramínko) tak,aby se gumička překlápěla na obě strany stejně.

Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik » 25 bře 2007, 13:39

Co se tyce steracu, ja mam Valeo XTRM (bezraminkove) a jsou na pytel .. pravy vubec v dolni rohu nekopiruje okno, co sem koukal na Bosh Aero, tak je o dost ohebnejsi, ale je na druhou stranu cca o 30-40procent drazsi. Ja mel sadu Valeo za 650,-Kc (plus minus nevim presne), lae priste rozhodne zkusim Bosh. I kdyz sterac zvednu, tak se moje Valeo provesi jen trochu, ale na sluzebni octavii II se ohnou uplne .. tak uvidime. Navic ceho sem si vsimnul, sice nevrzou gumy ale v koncovich polohach lupe v uchyceni sterace k raminku aje to dosti slysitelne a to me dosti rozciluje.. Tot vse co bych k tomu mohl rict ..
Ja menim sterace po 1roce, takze zustava na kazdem zda investovat v radu 700Kc za bezraminkove, nebo 250Kc za raminkove, ktere udelaji stejnou sluzbu :-( .. Suma sumarum muj nazor ne :-) ale i tak je mam :lol:
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 25 bře 2007, 19:23

No ja má tiež aerotwiny od VALEA a nemôžem na ne povedať ani krivé slovo. Sú super. Pri kúpe je nutné povedať značku a typ vozidla, pretože zakrivenie stierača potom nemusí dokonale kopírovať sklo a môže to zle stierať.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

Bobik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobik » 26 bře 2007, 09:21

No od Valea primo sadu na Astru nedelaji, nebo ja sem aspon kupoval kazdy zvlast.. na delku. On ne ze by ten pravy nestiral, ale v dolni casti uplne v pravo (posledni 1cm-2cm stiraci listy) nestira! Zjistil jsem to nahodou kdyz sem jel po stavbe dalnice za nakladakem :wink: a lupou ti?v krajnich polahach kdyz meni smer? No to mi dela ale jen nekdy .. ja vim jsem starsny puntickar :-) ale vsechno co vrze, nebo praska me rozciluje...
OPEL ASTRA DTI_16V - sport edition, Y20DTH, r.v.2001, 3D
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=3299

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 02 čer 2007, 14:54

Eejjj lidíí.. koupil jsem na burze obyčejné bezramínkové stěrače. Jeden stál 160,- a jsou naprosto perfektní. Jedno setření a okno je suché !!!
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět