![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Mám je a jsou super no dávám každý 1 - 1/2 rok nové, ale zadní musím kupovat je origo za 275Kč a vydrží cca 2 roky pak se gumička stírátka trhá.TOMHAJ píše:zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)
Ja som si kupil bezramienkove stierace (teraz si nepamatam znackuTOMHAJ píše:zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)
Když Ti stěrač skáče v jednom směru po skle,tak je potřeba natočit stěrač(ne ramínko) tak,aby se gumička překlápěla na obě strany stejně.Rado píše:Ja som si kupil bezramienkove stierace (teraz si nepamatam znackuTOMHAJ píše:zdar,ted jsem juknul,ze prodavaj ve sleve bezraminkove sterace-maj je auto vyssi stred. tridy,jsou super,jen by me zajimalo,jestli tyto "levne" uz nekdo z vas ma....jso za 250Kc -)). Stali asi 350 - 400 Sk za kus. Su dodavane aj s 1 nahradnou gumickou. Po tyzdni mi ich ukradli, stihol som ich raz pouzit. . Kupil som ich teda znovu a omotal paskou aby sa nedali zhodit za 2 sekundy. Nie su ale moc dobre - vacsinou STRASNE STRASNE vrzgaju hlavne pri pohybe hore - vtedy vidiet po nich stopy ako keby skakali po skle a este sa aj pri tom ohybali. Smerom dolu zotru dobre.
Skusil som si teda kupit aj gel na odpudzovanie vody a natrel som nim sklo, stieracom to nepomohlo akurat nemusim nad 70-80 km.h stierace pouzivat
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |