Spínací skříňka-nejde vyndat klíč-vyřešeno!!
-
Re: Spínací skříňka-nejde vyndat klíč
kúp si zakladnu spinaciu skrinku v aftermarkete za cca 300kč a prelož si niektore stavitka, nemusia byť všetke aktivne, úplne stači ked ti bude makať aj polovica z nich!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Příště bude lepší když se mě nejdříve zeptáš a já ti poradím.....nekupovat šrot
Takže závada odstaraněna a vlastně to ani nebyla závada.Bohužel si musim posypat hlavu popelem,protože jsem nenapsal uplně přesně vše o autě.Když to nyní doplním o informaci,že jde o automat,asi některé z Vás napadne,proč nešel vyndat klíček za spínačky.Uvidíme.
Tímto děkuji všem ,kdo mi věnovali svůj čas a snažili se poradit.
Tímto děkuji všem ,kdo mi věnovali svůj čas a snažili se poradit.
Zafira 1.8 16V - 2001, motor Z18XE, 92kW - AUTOMAT
- vasekpetr1
Re: Spínací skříňka-nejde vyndat klíč-vyřešeno!!
Jestli můžu aspoň trochu poradit, napiš si do podpisu základní data o autě (motorizace, karoserie, stáří vozu, doplňky)- pomůže to tobě i ostatním v řešení tvých závad
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Tak já dnes měnil baterku po výměně jsem zkusil nastartovat - nechal to chvíli běžet a ouha nešel vytáhnout klíč. Síla nepomohla, hrubší síla nepomohla. Připadalo mi že klíč není dotočený až do konce a nakonec pomohlo na klíč zatlačit jako by se zasouval - pak šel dotočit a vytáhnout. Zkusil jsem několikrát a vždy to samé. Co to může být?
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
- JimmyFLASH
Ahoj, čím to tedy nakonec bylo? To jsi jen nezařadil "P"?
Žena dnes zjistila obdobný problém. Klíček na Astře G v Automatu nejde vyndat.
Při zařazení "P" tam něco jakoby chybí, co se dříve dělo. Pocitově se chová páka řazení nějak jinak, lehčeji a něco tam nezapadá, protože jde částečně pohybovat pákou i bez zamáčknuté pojistky (ne mezi všemi polohami). Jinak řazení funguje a auto jede, ale klíč nejde vyndat ať s tím vengluji jak se dá.
Až po odpojení baterie tam něco cvaklo a po zahýbání pákou a klíčem šel klíč najednou normálně vydat. Baterii jsem zapojil zpět a situace se opakovala. Klíč lze vyndat jen bez napětí z baterky.
Jedná se o starý vůz se spoustou problémů i s ŘJ, takže nevím s čím to může souviset.
Díky za tipy.
Žena dnes zjistila obdobný problém. Klíček na Astře G v Automatu nejde vyndat.
Při zařazení "P" tam něco jakoby chybí, co se dříve dělo. Pocitově se chová páka řazení nějak jinak, lehčeji a něco tam nezapadá, protože jde částečně pohybovat pákou i bez zamáčknuté pojistky (ne mezi všemi polohami). Jinak řazení funguje a auto jede, ale klíč nejde vyndat ať s tím vengluji jak se dá.
Až po odpojení baterie tam něco cvaklo a po zahýbání pákou a klíčem šel klíč najednou normálně vydat. Baterii jsem zapojil zpět a situace se opakovala. Klíč lze vyndat jen bez napětí z baterky.
Jedná se o starý vůz se spoustou problémů i s ŘJ, takže nevím s čím to může souviset.
Díky za tipy.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V Z16XE (2001) automat
Byla to načnutá spínačka. Nakonec v ní praskl takový ten dlouhý trn, tak jsem koupil jinou a vložku nové spínačky jsem přeskládal na starý klíč. Já tehdy pro vytažení klíče musel klíčem zatlačit proti spínačce a pak šel dotočit do pozice kde se vysouvá a šel i vysunout.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu