Neustále svítící zadní brzdy
Neustále svítící zadní brzdy
ahoj, dneska mně dobrá duše na křižovatce upozornila, že mi pořád svítí všechna tři brzdová světla, nemáte s tím někdo zkušenost nebo v čem bymohl být problém. Nevíte kde najdu spínač brzdových světel ?
- Reklama
Caute mne sa to tiez prave stalo, svietili mi stale brzdy. Nevedl som ako sa da nastavit ten spinac tak som len nadlepil podlozku na brzdovy peda, brzdove svetla sice nesvietili, resp. svietili ked mali, ale vzdy mi potom zacala svietit chyba motora.
Vcera som dokonca prisiel aj na to ako to nastavit,(tak uz tam nemam nic nadlepene) ale ta kontrolka chyba motora sa rozsvieti znova(po chvili jasdy).
Dnes po praci to chcem este raz skusit nastavit ci som len nedal kratku vzdialenost alebo tak, hadam nebudem musiet menit spinac, lebo v servise mi vypocitali cenu 1000skk.
Inak mne sa k nemu da pekne dostat zo spodu. Sice tam musim lezat pri pedaloch aby som to videl, ale stacil odmontovat spodny kryt.
Vcera som dokonca prisiel aj na to ako to nastavit,(tak uz tam nemam nic nadlepene) ale ta kontrolka chyba motora sa rozsvieti znova(po chvili jasdy).
Dnes po praci to chcem este raz skusit nastavit ci som len nedal kratku vzdialenost alebo tak, hadam nebudem musiet menit spinac, lebo v servise mi vypocitali cenu 1000skk.
Inak mne sa k nemu da pekne dostat zo spodu. Sice tam musim lezat pri pedaloch aby som to videl, ale stacil odmontovat spodny kryt.
Astra G 1.7DTi 3dvr. EDITION 2000
U fábie když je vadný nebo špatně seřízený spínač brzdových světel, oranžáda motoru se rozsvítí taky. Opel to bude mít asi podobné. Myslím, že až to pořádně seřídíš, nebo vyměníš spínač - tak sama po několika jízdách zhasne.Facko píše:ale vzdy mi potom zacala svietit chyba motora
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Re: Neustále svítící zadní brzdy
zdarec vim ze je to starsi tema ale nechel sem zakladat novej topic. chtel sem se zeptat kde bych tu sp.skrinku nasel?aspon orientacne.diky
Tohle by Ti mělo pomoct:
- Přílohy
-
- Brzdy sen 1.jpg (24.55 KiB) Zobrazeno 2777 x
-
- Brzdy sen 2.jpg (105.05 KiB) Zobrazeno 2777 x
END
Ahoj, linky na ty fotky výše nejsou aktivní, nemá někdo tyto fotky aby je postnul znovu ?
Astra-G 1.6 8V 62kw 3dv 2001