underground srazy u Rohatych - 12.09.2009 a 2010 ( 2011 NE )
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2. Astra nejen Coupe/Cabrio sraz u Pardubic 11.9.2010
Jo, akorat to prespani je takovy pitomy. Holt Vas kdyztak ubytuju u sebe, uz je to predbezne domluvene. Nevim jak ostatni, ale ja se ve spacaku klidne prospim?
Nebudu to ted resit, asi to nema vyznam. Pokud nekdo bude chtit, muzu mu zajistit prespani v teple a relativnim pohodli. Pro nas ostatni, kterym nevadi "polni podminky" bude stacit spacak ve vlastnim stanu nebo v aute.
Tohle budu muset na pristi rok nejak vymyslet a zajistit dopredu. Nevite nekdo, kde se da ten vojensky stan sehnat/koupit?
edit: Z toho stanu o kterym jsem psal naposledy je asi neco jako party stan. Nenasli od nej nejaky bocni dily, takze by nam byl k nicemu. Udajne je v nepouzitelnym stavu...
Nebudu to ted resit, asi to nema vyznam. Pokud nekdo bude chtit, muzu mu zajistit prespani v teple a relativnim pohodli. Pro nas ostatni, kterym nevadi "polni podminky" bude stacit spacak ve vlastnim stanu nebo v aute.
Tohle budu muset na pristi rok nejak vymyslet a zajistit dopredu. Nevite nekdo, kde se da ten vojensky stan sehnat/koupit?
edit: Z toho stanu o kterym jsem psal naposledy je asi neco jako party stan. Nenasli od nej nejaky bocni dily, takze by nam byl k nicemu. Udajne je v nepouzitelnym stavu...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Reklama
Nelam si hlavu s přespáním. Já klidně přespím v autě. Nebo jestli je v blízkosti nějakej penzion nebo ubytovna tak klido tam. Zkusim nějakej ten party stan sehnat.
Astra g Coupe Bertone 1.8 85 kW
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
Můj web o oplech -> www.opel-gruppe.cz
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
Můj web o oplech -> www.opel-gruppe.cz
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ja si hlavu s prespanim nelamu, ta moznost tady proste je vcetne odvozu a to aniz by to nekomu nejak komplikovalo zivot... A nebojim se toho, ze by nas bylo do druheho dne nejak moc. Pokud vim, tak ty, ja a Capone s nasi modelkou - pokud jsem na nekoho nezapomel, tak se nikdo jiny na akci do druheho dne neozval. A ulozit 4 lidi vazne neni problem. Dokonce muze mit Capone s Petou solo pokoj - jen nebesa pro vas nemam...
Jinak je dneska den blbec. Nakonec ten sud s chlazenim padnul taky, odpiskal to vedouci hospody, protoze origo chlazeni s tlakem je pry pekne mastny a kdyz nemam vojensky stan, abych u toho mohl spat a uchranil to tak od okolnich kolemjdoucich, tak mi to ven neda. Takze hospoda konci ve 23:00, pak se bud presuneme do hospody a prespime u me, nebo vystacime s lahvonema a jinyma soukromyma zasobama ktere zajistim odpoledne podle toho kolik nas bude.
Odmitl jsem nakupovat veci dopredu, protoze odpoledne na to bude casu dost a krome vyse zminenych nas stejne asi vic nebude. A ani neni jiste, kde nakonec pres tu noc zkoncime, tak proc kupovat dopredu lahvove, kdyz se mozna presuneme k tocenemu tocenemu az do rannich hodin?
Ale alespon mam pripravenou spolecenskou hru na sobotni odpoledne, uz jsem to roky nehral a tesim se jak malej.
Jinak je dneska den blbec. Nakonec ten sud s chlazenim padnul taky, odpiskal to vedouci hospody, protoze origo chlazeni s tlakem je pry pekne mastny a kdyz nemam vojensky stan, abych u toho mohl spat a uchranil to tak od okolnich kolemjdoucich, tak mi to ven neda. Takze hospoda konci ve 23:00, pak se bud presuneme do hospody a prespime u me, nebo vystacime s lahvonema a jinyma soukromyma zasobama ktere zajistim odpoledne podle toho kolik nas bude.
Odmitl jsem nakupovat veci dopredu, protoze odpoledne na to bude casu dost a krome vyse zminenych nas stejne asi vic nebude. A ani neni jiste, kde nakonec pres tu noc zkoncime, tak proc kupovat dopredu lahvove, kdyz se mozna presuneme k tocenemu tocenemu az do rannich hodin?
Ale alespon mam pripravenou spolecenskou hru na sobotni odpoledne, uz jsem to roky nehral a tesim se jak malej.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Spát tam určitě nebudu a pokud se něco nestane,poobědě jsem tam.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
ja na obed... esi vstanu tak brzo
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, ja se jeste potrebuju stavit ve meste a neco zaridit, ale planuju obed taky tam. Takze nejdyl do 14:00 to tam snad stihnu. Ale pokusim se tam byt co nejdriv, to je jasny!
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a od kolika to teda je ? od tech 12 jak se řikalo ??
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
to je 121 zmen a pak se v tom vyznej
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
tjn :/
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem psal uz od 12? Tak to me zustala v makovici jenom ta 2 !
Tak to se tam pokusim prijet jeste driv, alespon budu mit cas na cesnecku, po vcerejsku ji vazne potrebuju...
njn, trenink je trenink...
Tak to se tam pokusim prijet jeste driv, alespon budu mit cas na cesnecku, po vcerejsku ji vazne potrebuju...
njn, trenink je trenink...
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, chapu, ze to je na pytel, porad neco jinak. Kdyz me se taky skoro kazdy den menily informace co a jak bude. S nekym se na necem dohodnes, ale pak do toho vleze nekdo jinej, kterej rekne obligatni: "Ale my jsme rekli NE!" , a ja se proti tomu muzu bourit jak chci.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
psal si ve 12 viz tady "< 12:00 - setkani coupe
12:00 - 13:00 - obed, povidani, pivo (pro ridice je tu napr. toceny Birell)
13:00 - 14:00 - Pripadne foceni a toceni venku a v okoli, prohlidky, projizdky...
> 14:00 - odjezd na Konopac"
jinak v kolik tam teda mame bejt ruprechtíku ?? :F
12:00 - 13:00 - obed, povidani, pivo (pro ridice je tu napr. toceny Birell)
13:00 - 14:00 - Pripadne foceni a toceni venku a v okoli, prohlidky, projizdky...
> 14:00 - odjezd na Konopac"
jinak v kolik tam teda mame bejt ruprechtíku ?? :F
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Co se to v tom děje za guláš? U mne to vypadá nejdřív na 13 hodinu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Hele,
odjezd na konopac je z planu lonskeho srazu, ktery uz bohuzel probehl, mrkni se na datum prispevku.
Az minuly tyden jsem z nadpisu odstranil poznamku [str.5], myslel jsem, ze uz je to po 2 mesicich zbytecny.
Navic jsem psal, ze mam na odpoledne pripravenou jednu spolecenskou hru, takza ja na konopac nemam v planu jet. Pokud vsichni budeme chtit, podivat se tam muzeme, ale ja to v planu nemam a letos nemel.
odjezd na konopac je z planu lonskeho srazu, ktery uz bohuzel probehl, mrkni se na datum prispevku.
Az minuly tyden jsem z nadpisu odstranil poznamku [str.5], myslel jsem, ze uz je to po 2 mesicich zbytecny.
Navic jsem psal, ze mam na odpoledne pripravenou jednu spolecenskou hru, takza ja na konopac nemam v planu jet. Pokud vsichni budeme chtit, podivat se tam muzeme, ale ja to v planu nemam a letos nemel.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
jo ahaaaaaa tak to sorrač sem hnup sem přehlíd tak dej nějakou hodinu kdy mame přijet