VI. Opel Astra-G / Zafira sraz Praha - 16.04.2011

Opel srazy i jiné
Odpovědět

Kdo je pro aby JaraK vystříhal nevhodné scény z videa srazu

Anketa končí za 02 kvě 2011, 10:08

jsem pro aby se vystříhali nevhodné scény z videa
4
15%
jsem proti aby se vystříhávali jakékoli nevhodné scény
22
85%

Celkem hlasů: 26

Mirďa
Kontaktovat uživatele:

Re: VI. Opel Astra-G / Zafira sraz Praha 16.4. (update str.

Příspěvek od Mirďa » 20 dub 2011, 21:53

Defender píše:A já na to jebu ať si tady povídáte o čemkoli chcete, asi jsem prostě jinej ale uvědomte si, že to tu může číst opravdu kdokoli včetně rodin přímých aktérů, ale i vašich a HOWK :(
No Miloshi tak dneska opravdu perlíš :shock: :(
Ale Defe, vždyť jsou plnoletí a každý zodpovídá za své činy a chování i s případnými následky 8)
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie

Reklama

Pitman

Příspěvek od Pitman » 20 dub 2011, 21:53

Mirďa píše:Chlapci já vůbec nechápu co tady řešíte :| To jak se kdo choval a co dělal je přeci jeho věc , kdo chtěl pít,pil, kdo se chtěl bavit se bavil, a kdo s kým , kdo to chce :D My jeli taky kousek cesty a kdyby to stálo za ho..a vadilo nám to tak jsme šli spát v 10 a ráno vypadli, ale bavili jsme se, pili,zpívali,a tancovali, a všechny jsme rádi viděli ,pokecali a pobavili, zavírali hospodu a vše v pohodě,ani jme nezaregistrovali to co se tady řeší, tak proč je z toho taková pomalu aféra? Hold každý si z toho vybere co potřebuje :D Ale my stejně zase přijedem když to vyjde 8) A já i se svojí babou :) tamty si rozeberte :lol:
Prave za afera to nebyla, dokud se to nezamklo Mirdo :wink:

Pitman

Příspěvek od Pitman » 20 dub 2011, 21:54

mirda2908 píše:jo to je dobre ne aspon to nebudu vyklakladat ze si nas obtezoval ale zustane to mezi nami jo :|
priste musis mit bumbat :mrgreen:
hm...a je to venku :D

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 20 dub 2011, 21:56

Pro mě za mě Pitmane dej mě třeba palce dolu dva... Tady na fóru beru hodně věcí s rezervou... Ale promiň, tohle bylo už moc !!! Kdyby to vadilo jenom mě, tak do toho nijak nezasahuji... Ale takových nás tu bylo více :?: Ač se k tomu třeba veřejně nevyjádřili :wink:

Byl jsem v domění, že tohle fórum je plné bezva lidí, kteří vědí moc dobře, kam až zajít... Ostatně co by to bylo za partu bezva lidí, kdyby si laždý někdy nerejpnul 8) 8) 8) Ostatně i já si občas rejpnu do Manliho předních nárazníků :mrgreen: Ale.... Jedna věc je dělat si srandu z někoho, že se tam připil... To je ostatně na těchto větších akcích normální :D Ale vyložené o dotyčné osobě psát, že je děva a polemizovat o tom, s kým vším se tedy nakonec vyspala :shock: Když ralita je tak trochu jiná :twisted: To mě přišlo už trochu moc... A nejen mě...

Nicméně samozřejmě jsem i počítál s tím, že tady budou tací, kterým to bude vadit, že jsem jim "sebral" jedinou aktuální zábavu z terče posměchu jiné osoby. A následky si samozřejmě beru na svá bedra... Jen bych některým doporučil se vžít do kůže té slečny... Pochybuji, že by Vám dotyčným bylo ohromně příjemné, kdyby jste přijeli na první sraz a hned byly označení za děvkaře :roll: :roll: :roll:

No a co se týká toho, jak si to tady mohla přečíst... Úplně jednodušše !!! Víte, kolik lidí z nás má podznačníky RZ s adresou webu ??? Dostat se pak sem je už to nejmenší :wink: :wink: :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Pitman

Příspěvek od Pitman » 20 dub 2011, 21:57

Defender píše:A já na to jebu ať si tady povídáte o čemkoli chcete, asi jsem prostě jinej ale uvědomte si, že to tu může číst opravdu kdokoli včetně rodin přímých aktérů, ale i vašich a HOWK :(
No Miloshi tak dneska opravdu perlíš :shock: :(
Lubošu klíííííd....at si to kdokoliv precte...musi zvitezit zdravy rozum a nadhled prece....a myslimze rodiny primych akteru presne vedi ze si tady delame prdel... :wink:

Pitman

Příspěvek od Pitman » 20 dub 2011, 22:03

AstraMan píše:Pro mě za mě Pitmane dej mě třeba palce dolu dva... Tady na fóru beru hodně věcí s rezervou... Ale promiň, tohle bylo už moc !!! Kdyby to vadilo jenom mě, tak do toho nijak nezasahuji... Ale takových nás tu bylo více :?: Ač se k tomu třeba veřejně nevyjádřili :wink:

Byl jsem v domění, že tohle fórum je plné bezva lidí, kteří vědí moc dobře, kam až zajít... Ostatně co by to bylo za partu bezva lidí, kdyby si laždý někdy nerejpnul 8) 8) 8) Ostatně i já si občas rejpnu do Manliho předních nárazníků :mrgreen: Ale.... Jedna věc je dělat si srandu z někoho, že se tam připil... To je ostatně na těchto větších akcích normální :D Ale vyložené o dotyčné osobě psát, že je děva a polemizovat o tom, s kým vším se tedy nakonec vyspala :shock: Když ralita je tak trochu jiná :twisted: To mě přišlo už trochu moc... A nejen mě...

Nicméně samozřejmě jsem i počítál s tím, že tady budou tací, kterým to bude vadit, že jsem jim "sebral" jedinou aktuální zábavu z terče posměchu jiné osoby. A následky si samozřejmě beru na svá bedra... Jen bych některým doporučil se vžít do kůže té slečny... Pochybuji, že by Vám dotyčným bylo ohromně příjemné, kdyby jste přijeli na první sraz a hned byly označení za děvkaře :roll: :roll: :roll:

No a co se týká toho, jak si to tady mohla přečíst... Úplně jednodušše !!! Víte, kolik lidí z nás má podznačníky RZ s adresou webu ??? Dostat se pak sem je už to nejmenší :wink: :wink: :wink:
Mno moc dobre vsichni vime jak to s tou polemikou a vyspanim bylo a ze to byla sranda...ti kdo to nepochopili tak jim to rikam ted....byla to sranda...jak uz jsem psal, uvazujici jedinec to musel pochopit...
a jinak jak napsal Mirda...kazdy jsme za sve chovani sami zodpovedni..takze slecna proste musi pocitat s tim ze kdyz neco vyvede tak si toho lidi vsimnou a proberou to...tak to bylo je a bude...
a jinak me by se docela libilo kdybych byl na svem prvnim srazu oznacen za devkare :D jenze na to proste nemam .... :D
Naposledy upravil(a) Pitman dne 20 dub 2011, 22:08, celkem upraveno 2 x.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 20 dub 2011, 22:05

Mno, budme radi ze neni video z nocni akce pod dekou, takovych je na netu plno, ale stejne si na toto tema za mesic nikdo nevzpomene tak bych z toho zase takovou bublinu nedelal.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 20 dub 2011, 22:08

no je fakt že se tu zbytěčně zvrtlo v jednostranou konverzaci a mě je celkem fuk kdo kde s kym hlavně že ne semnou :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Pitman

Příspěvek od Pitman » 20 dub 2011, 22:09

YANEK píše:no je fakt že se tu zbytěčně zvrtlo v jednostranou konverzaci a mě je celkem fuk kdo kde s kym hlavně že ne semnou :lol:
bych si nebyl tak jistej :D

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 20 dub 2011, 22:13

Pitman píše:
YANEK píše:no je fakt že se tu zbytěčně zvrtlo v jednostranou konverzaci a mě je celkem fuk kdo kde s kym hlavně že ne semnou :lol:
bych si nebyl tak jistej :D
:lol: tebe nepočítám :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Gallo

Příspěvek od Gallo » 20 dub 2011, 22:24

Taky myslím, že tady řešíte ptákoviny... Vetšina z nás se zůčastnil nějaké té akce, kde se něco vymamlasilo. Za chvíli po tom nebylo vidu slechu. Jen třeba Tobě Lubo připomenu Pitmanovu ženu...
Jak psal Pity a Mirďa, všichni zůčastnění byli plnoletí, není to nic proti ničemu, prostě se pařilo a "zvrtlo se to". Nikdo nedělal nic protizákoného...
Mimochodem, sám přímý aktér to zde rozváděl, kdyby byl potichu, neřešilo se vůbec nic...
Zachovejte klidné hlavy a upřímně. Ať si všichni přečtou, že se na Astra foru umíme bavit nejen o autech, ale dokážem zapařit, možná udělat nějakou ostudu a hlavně ji pak unést. Prostě stalo se, no a co...
Mně osobně se*e, že jsem nejel...

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 20 dub 2011, 23:33

Gallo, třeba bys byl ráno na ježka. :lol: A když už jsem u toho, já si hrál akorát s tím Yorkšírem. :-) Chvilku ho hlídal Astraman, vzpomínám jak jsem viděl Manliho, jak se s nm taky mazlil. :lol: Ale on byl fakt skvělý. On - Yorkšír, i když to byla ona. :mrgreen:
YANEK píše:nene moje rodina to určitě nečte :lol:
Tak to jsem dva. Ale zase někdy to je škoda..

Jo, se mi v noci zdálo o Pitmanovi. :lol: :lol: :lol: Byli jsem na nějakém placu, dřevěný plot okolo a Pity chtěl kupovat Vectru Caravan OPC, modrou, tak s tím borec přijel a Pity si to půjčil a já seděl vzadu a pamatuju si jen že jezdil jen furt dokola, plný plyn, gumy hvízdaly a jak dojel, tak nebyl žádnej vzorek a on že to teda bere. :mrgreen:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 20 dub 2011, 23:39

Gallo: opět mi tu chybí tlačítko like it. :)

Napsal jsi to výborně kámo a nelze jinak než s tebou souhlasit. 8)
END

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol » 20 dub 2011, 23:47

tj trdlo maš recht :D občas to tlačitko taky hledam :D pak si uvědomím že nejsem na FB :)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 21 dub 2011, 00:00

Závisláci. :D
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Odpovědět