Pro mě za mě Pitmane dej mě třeba palce dolu dva... Tady na fóru beru hodně věcí s rezervou... Ale promiň, tohle bylo už moc !!! Kdyby to vadilo jenom mě, tak do toho nijak nezasahuji... Ale takových nás tu bylo více
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Ač se k tomu třeba veřejně nevyjádřili
Byl jsem v domění, že tohle fórum je plné bezva lidí, kteří vědí moc dobře, kam až zajít... Ostatně co by to bylo za partu bezva lidí, kdyby si laždý někdy nerejpnul
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ostatně i já si občas rejpnu do Manliho předních nárazníků
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ale.... Jedna věc je dělat si srandu z někoho, že se tam připil... To je ostatně na těchto větších akcích normální
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale vyložené o dotyčné osobě psát, že je děva a polemizovat o tom, s kým vším se tedy nakonec vyspala
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Když ralita je tak trochu jiná
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
To mě přišlo už trochu moc... A nejen mě...
Nicméně samozřejmě jsem i počítál s tím, že tady budou tací, kterým to bude vadit, že jsem jim "sebral" jedinou aktuální zábavu z terče posměchu jiné osoby. A následky si samozřejmě beru na svá bedra... Jen bych některým doporučil se vžít do kůže té slečny... Pochybuji, že by Vám dotyčným bylo ohromně příjemné, kdyby jste přijeli na první sraz a hned byly označení za děvkaře
No a co se týká toho, jak si to tady mohla přečíst... Úplně jednodušše !!! Víte, kolik lidí z nás má podznačníky RZ s adresou webu ??? Dostat se pak sem je už to nejmenší
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)