no s tim jsem i celkem počítal a tak bych spíš apeloval na ty co pojedou z větší dálky (teda pokud někdo pojede)....přecejen z baráku si tam tak za 10 minut ne????? já tak za klidnějšího provozu a solidního stavu silnice (pokud se nebude válet sníh) tak za 40 min.Honzza píše:Já můžu kdykoliv
Vánoční mini-srázek v Plzni ( Plaza ) - 20.12.2008
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
To by asi nebyl problém - že klucí plzeňský... Kolem Globusu rovně, na 1. velké křižovatce doprava, na druhé velké doleva a když pak neuhneš, Kaufland trefíš přímo na komoru...
Jinak mě osobně termín 20. vyhovuje a časově bych se přizpůsobil... pokud bude sucho - tak je to za pár minut...![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jinak mě osobně termín 20. vyhovuje a časově bych se přizpůsobil... pokud bude sucho - tak je to za pár minut...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Ja bych tedy prisel rad. mam ten PP na TIDu a treba to nekdo chce videt. a taky pokecat samosebou.
C-Max 1,8 TDCI Ghia
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
no tak já si tě u Glóbusu vyzvednu (to samí platí pro Ivanhoe67 taky....ale nevim jestli to nebudeš mít lepší po dálnici od Mariánek si tam hned.....v tom by taky nebyl problém....pojedu z toho směru jako od dálnice)majky.n píše:Mě je taky jedno v kolik to bude, podřídím se většině, akorát to v Plzni vůbec neznám a trefím tak maximálně na začátek ke Globusu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jj PP bych na TIDu bral viděl možná to bude ještě něco pro mě než auto prodam
P.S. včera ráno tam zase stála ta astra s tou varskou RZ jak má logo klubu...ale jelikož byla omrzlá tak tam asi byla přes noc a tak dedukuju že tam někde poblíž bude bydlet......musim nahodit lístek možná by taky přijel
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
No tak to by bylo naprosto skvělý, kdyby si mě tam vyzvednul, aspoň bych se nemusela nervovat, že někde zabloudímPrinc William píše:no tak já si tě u Glóbusu vyzvednu (to samí platí pro Ivanhoe67 taky....ale nevim jestli to nebudeš mít lepší po dálnici od Mariánek si tam hned.....v tom by taky nebyl problém....pojedu z toho směru jako od dálnice)majky.n píše:Mě je taky jedno v kolik to bude, podřídím se většině, akorát to v Plzni vůbec neznám a trefím tak maximálně na začátek ke Globusunerad aby jsme se pak naháněli někde po Plzni (a ještě by vás tady na pevnejch radarech změřili
i když asi všechny nešlapou ale i tak...náhod je vůl)....no to je hrůza, tak už někdo řekněte v kolik všem je to jedno.....samej flegmatik
![]()
jj PP bych na TIDu bral viděl možná to bude ještě něco pro mě než auto prodam
P.S. včera ráno tam zase stála ta astra s tou varskou RZ jak má logo klubu...ale jelikož byla omrzlá tak tam asi byla přes noc a tak dedukuju že tam někde poblíž bude bydlet......musim nahodit lístek možná by taky přijel
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak myslím, že nejlepší by bylo sejít se ve 14:00, jste pro?
BMW 530xD E60
- Princ William
no tak dobře ujednáno. já si tě tam vyzvednumajky.n píše:No tak to by bylo naprosto skvělý, kdyby si mě tam vyzvednul, aspoň bych se nemusela nervovat, že někde zabloudím![]()
![]()
Tak myslím, že nejlepší by bylo sejít se ve 14:00, jste pro?
jinak 14h OK. co ostatní????? vyhovuje nevyhovuje?????
- Princ William
Flicek:No tak to nevim,je fakt ze jsem to chtel alespon umejt ale jak vidim momentalne pocasi venku tak se na to asi vykaslu jestli takhle bude i pristi tyden...
Kdyz uz hnusny auto tak alespon i poradne spinavy
majky a princ: No aby jste oba vubec na sraz dojely
jinac tech 14h je ok
a ted jeste kde presne teda?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
majky a princ: No aby jste oba vubec na sraz dojely
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jinac tech 14h je ok
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition