Ahoj. Nemas nahodou odkaz na ty tmave na stribrne? Rad bych to videl...ty tmave jsou v akci tak protomilde11 píše:právě, že jsem na stříbrné ty tmavé viděl a nevypadalo to nejlíp, proto tam přišly tyhle

No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit.pepca píše:zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Zadní tuningové světlomety Opel Astra G 3/5dv. --rok výroby 98- ** chromové
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokushttp://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1
no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat
SyncMaster píše:No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit.pepca píše:zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Zadní tuningové světlomety Opel Astra G 3/5dv. --rok výroby 98- ** chromové
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokushttp://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1
no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat
![]()
Ale jelikož se ti podle mého názoru líbí chrom, tak ti je vřele doporučuji...
Kód: Vybrat vše
já koukal i na jiné zásilkovky,ale někde jsou tyto levnější přehnaně drahý
jen mně mrzí,že když jsem to zkopíroval,že se to neukáže i s tím obrázkem
jinak jak jsi je našel?ty co já myslím,tak ty jediný jsou vyfocený na autě,tedy tady na té nabídce,doufám,že mluvíme o stejných,
jo a co ta homologace?nebo si mám nechat ty původní a vždy to před stk přehazovat?a jestli dobře chápu,tak se to normálně opět zapojí do těch svorek bez přehazování drátů?
SyncMaster píše:A já jsem si myslel, že vedle tebe stál Princ William![]()
Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš![]()
Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy, ale jelikož už máš plno chromu na autě, tak by byla blbost si dát tmavá světla
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |