Cira optika

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 15 črc 2006, 13:38

milde11 píše:právě, že jsem na stříbrné ty tmavé viděl a nevypadalo to nejlíp, proto tam přišly tyhle
Ahoj. Nemas nahodou odkaz na ty tmave na stribrne? Rad bych to videl...ty tmave jsou v akci tak proto 8)

Reklama

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 04 srp 2006, 10:01

Ako to riešite keď máte xenon a mali by ste mať ostrekovače svetiel? Nerobia problémy poliši alebo na STK?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

pepca

Příspěvek od pepca » 10 srp 2006, 19:20

:lol: zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Zadní tuningové světlomety Opel Astra G 3/5dv. --rok výroby 98- ** chromové
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokus :oops: http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1 :oops: no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 10 srp 2006, 20:07

pepca píše::lol: zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
Cena s DPH[19%]: 3330 Kč/sada,jejda nějak se nedaří ten odkaz,ještě jeden pokus :oops: http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=1 :oops: no tak odkaz na obrázek nějak nejde,to mně štve,chtěl jsem je ukázat
No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit. :wink:
Ale jelikož se ti podle mého názoru líbí chrom, tak ti je vřele doporučuji... 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

pepca

Příspěvek od pepca » 10 srp 2006, 21:36

SyncMaster píše:
pepca píše::lol: zdravím,rád bych slyšel něčí názor na jedny zadní světla ze široké nabídky www.autodoplnky.cz jedná se o lampy za 3330KČ jen nevím zda tam půjde vše zapojit,a zda to projde na stk,díky Objednací kód: DL OPR04
No tak ty světla znám až moc dobře, protože spolubydlící je má na Astře a také stříbrné.... Nevypadají vůbec špatně, vše jde zapojit. :wink:
Ale jelikož se ti podle mého názoru líbí chrom, tak ti je vřele doporučuji... 8)
:wink: tak ti děkuji za názor,jestli je to tak,tak je objednám,já koukal i na jiné zásilkovky,ale někde jsou tyto levnější přehnaně drahý,jen mně mrzí,že když jsem to zkopíroval,že se to neukáže i s tím obrázkem,jinak jak jsi je našel?ty co já myslím,tak ty jediný jsou vyfocený na autě,tedy tady na té nabídce,doufám,že mluvíme o stejných,jo a co ta homologace?nebo si mám nechat ty původní a vždy to před stk přehazovat?a jestli dobře chápu,tak se to normálně opět zapojí do těch svorek bez přehazování drátů?to hlavně aby šlo,tak tedy díky moc. :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 10 srp 2006, 22:07

8) jejda,zachránil mně počítačový mág,děkuji ti,tak tyto světla bych asi objednal,jen prosím o váš názor,děkuji :wink:
Naposledy upravil(a) pepca dne 10 srp 2006, 22:09, celkem upraveno 1 x.

manli2

Příspěvek od manli2 » 10 srp 2006, 22:07

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 10 srp 2006, 22:13

Kód: Vybrat vše

já koukal i na jiné zásilkovky,ale někde jsou tyto levnější přehnaně drahý
Tak například na http://www.tuning-obchod.cz/inshop/ je mají za 2540 Kč :wink:

jen mně mrzí,že když jsem to zkopíroval,že se to neukáže i s tím obrázkem
Obrázek se tu neukazuje proto, že se ti při klepnutí na podrobné informace o produktu nedoplní internetová adresa... Takže chyba není u tebe :wink:

jinak jak jsi je našel?ty co já myslím,tak ty jediný jsou vyfocený na autě,tedy tady na té nabídce,doufám,že mluvíme o stejných,
Jejich stránky znám, takže jsem neměl problém je najít... Takže nemusíš mít strach, že se nebavíme o stejných :wink:

jo a co ta homologace?nebo si mám nechat ty původní a vždy to před stk přehazovat?a jestli dobře chápu,tak se to normálně opět zapojí do těch svorek bez přehazování drátů?
Tak s tím ti neporadím, protože s tím nemám zkušenosti... Musíš se zeptat někoho, kdo má na své Astře zadní tuningové lampy :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 10 srp 2006, 22:23

:wink: děkuji,jsem se juknul,vypadají stejně,ty jsou taky od autostyle?no to je jedno,jen nevím zda jdou na tu mojí,tam bylo označení limusine,některé lampy mají psano astra g 3/5 dvéř,přesto děkuji,jo a vidíš raději se desetkrát zeptám,no a stejně to poondím :wink: :wink: jo jdu do pelechu,brou.

manli2

Příspěvek od manli2 » 13 srp 2006, 19:50

Obrázek

Obrázek
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 13 srp 2006, 19:55

Odhaduji, že na těch obrázkách je Pepčovo mazel, že?

pepca

Příspěvek od pepca » 13 srp 2006, 19:56

:wink: děkuji ti počítačový kouzelníku,tak tedy zde jsem si půjčil od princátka na minisrázku v Plzni jeho zadní lampy,chtěl jsem vědět jak to bude vypadat na stříbrném autě,mám totiž zájem o tyto samé lampy,tak prosím váš názor,může začít kamenování. :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 13 srp 2006, 19:58

SyncMaster píše:Odhaduji, že na těch obrázkách je Pepčovo mazel, že?
:wink: dobrý postřeh,jak jsi jí poznal?že se vlastně ptám.

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 13 srp 2006, 19:58

A já jsem si myslel, že vedle tebe stál Princ William :wink:
Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš :wink:
Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy :D , ale jelikož už máš plno chromu na autě, tak by byla blbost si dát tmavá světla 8)

pepca

Příspěvek od pepca » 13 srp 2006, 20:07

SyncMaster píše:A já jsem si myslel, že vedle tebe stál Princ William :wink:
Pokud se ti líbí, tak se neohlížej na ostatní, protože každý má jiný vkus, takže se těžko každému zavděčíš :wink:
Můj vkus je mít v zadu tmavé lampy :D , ale jelikož už máš plno chromu na autě, tak by byla blbost si dát tmavá světla 8)
:wink: jo máš pravdu,stál vedle mně,je tam kousíček vidět,nějak jsme zaváhali a ani neudělali fotky,možná Jarda něco má,no jinak si myslím,že tmavé by tam dost řvaly jako ty originální,proto beru asi tyto,jen jsem je našel na nejméně třech zásilkových službách,tam kde je bral Jarda jsou za 2300, pak jsem je našel i za 2800,nebo i za 3300,vždy to byl jiný výrobce,ale homologaci jsem našel napsanou jen u dvouch dodavatelů. :wink:

Odpovědět