Dneska se mi rozsvitila zluta kontrolka chlazeni motoru na sluzebaku a do servisu se dostanu az za dva dny.
Jde mi o to, ze sviti kontrolka a jede naplno ventilator u chladice. Pritom teplota je na zhruba 80ti stupnich a vody je tam presne po rysku. V cem by se dal hledat problem? Docela me to znervoznuje a potreboval bych 2 dny jeste jezdit. Nejake cidlo nekde? Nesetkal jste se s tim nekdo? Na palubnim pocitaci neni zadna hlaska... Jen tato kontrolka
Predem diky
Sviti zluta kontrolka chlazeni motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Sviti zluta kontrolka chlazeni motoru
1,4 16v & 1,8 16v
- Reklama
Nebo nejaky spatny kontak ci v horsim pripade spatna ridici jednotka chlazeni. Pokud bude teplota porad v norme, tak bych to zkusil ty dva dny odjezdit co potrebujes a pak sup na tu diagnostiku .
S tou kontrolkou jsem mel take mensi trampoty, ale nic vazneho jen mi odesel ventilator na klimosce .
http://www.astra4ever.cz/kontrolka-klim ... -t266.html
S tou kontrolkou jsem mel take mensi trampoty, ale nic vazneho jen mi odesel ventilator na klimosce .
http://www.astra4ever.cz/kontrolka-klim ... -t266.html
- Zdeněk Lbc
Dostala se Ti vlkost do řídící jednotky. Je umístěná před předním levým kolem dole za nárazníkem. V tomto počasí se mi to taky stává. Rozpojit, vysušit, ošetřit přípravkem na kontakty, aby se k nim nedostala vlkost a zase dát dohromady. Běžně se to dělá výměnou jednotky, cena cca 5 000,- Kč. Jinak by to nemělo mít teď v zimě zásadní vliv na jízdu. Jezdil jsem s tím víc jak týden a vysoušel jsem ji za 3 roky asi 4x. Nicméně, návštěvu servisu doporučuji.
možna stačí pročistit patřičné kontakty, ale které to jsou neporadím.Ghofig píše:No dneska na asi 30ti kilometrove trase jen tak dvakrat problikla a pak chvilku svitila, kdyz jsem predjizdel. Takze to vidim tak, ze je tam fakt nejaky kontakt nebo neco takoveho. Uvidime. Jezdit zatim budu a pak to jde do servisu
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic