plecháče z Astry na Zafiru?
plecháče z Astry na Zafiru?
Mohl by mi někdo poradit, zda 5ti dírové plecháče R15 za Astry jsou taky na Zafiru (2003)?Díky
Zafira 1.8;16V,92kW- Elegance
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TY nemas origo plechy snad vsechny Oply maj ET49 a stred diru 56
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Zafira má ET 43 a astra 49 to je pravda ale pasovat bude v případě že rafky ze zafiry dáš na astru. Bude to dobře vypadat(6mm víc polezou kola jen) Horší by bylo použít kola z astry na zafiru,pokud by to nikde nedřelo(o brzdiče)tak to alespoň bude vypadat jako tramvaj. Mimochodem mám na prodej originální alu kola na zafiru za pouhopouhých 2500.-za všechny 4ks.
ASTRA LA VISTA
no já právě chci dávat ty z Astry na Zafiru... takže dle Tebe to asi není dobrej nápad,,, tos mě nepotěšil A jinak co máš za ty hliníkáče na Zafču - 5 šroub 15" ?Máš nějaký foto?COBEIN píše:Zafira má ET 43 a astra 49 to je pravda ale pasovat bude v případě že rafky ze zafiry dáš na astru. Bude to dobře vypadat(6mm víc polezou kola jen) Horší by bylo použít kola z astry na zafiru,pokud by to nikde nedřelo(o brzdiče)tak to alespoň bude vypadat jako tramvaj. Mimochodem mám na prodej originální alu kola na zafiru za pouhopouhých 2500.-za všechny 4ks.
No jsou to 5ti šrouby klasické které se montovali na zafiry. Mají nějaké oděrky(proto ta cena) ale křivé nejsou. Vezl jsem si na nich mou zafiru po ose z německa domů. Jsou to patnáctky. Zkus jeden ráfek nasadit na přední osu a pak zatoč. Pokud to nebude dřít o brzdiče tak se to dá použít. Nebude to ale vypadat pěkně. (6mm plezou každé z nich dovnitř)
ASTRA LA VISTA
zkusit právě nemám šanci,,,páč plechy jsou v Ostravě a já v Sokolově , jen jsem právě zvažoval jejich koupi...Ale možnost by tedy byly i Ty tvoje hliníky...máš nějaký to foto?Na ty zimáky by mohli postačovat..třeba byhcom se domluvili...COBEIN píše:No jsou to 5ti šrouby klasické které se montovali na zafiry. Mají nějaké oděrky(proto ta cena) ale křivé nejsou. Vezl jsem si na nich mou zafiru po ose z německa domů. Jsou to patnáctky. Zkus jeden ráfek nasadit na přední osu a pak zatoč. Pokud to nebude dřít o brzdiče tak se to dá použít. Nebude to ale vypadat pěkně. (6mm plezou každé z nich dovnitř)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
vydrž, Cobein jezdí po světě a nebývá tu denně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........