1:

Povolení 2 šroubů vpředu
2:

Vytočíme kolo a povolíme další dva, jeden uvnitř blatníku, druhý pod lízátkem, to samé na druhé straně

Pohled zespoda
3:

Teď už půjde odklopit nárazník, jestli budete chtít sundat celej stačí povolit myslím tři šrouby dole pod autem, ale pro demontáž světel to nutné není
4:

Demontáž světla, doporučuju odpojit kabely až po povolení šroubů, aby světlo náhodou nevypadlo
------------------------------------------------------
Pokud máte problémy se náklonem světlometů a motůrky pro jejich ovládání jsou funkční (ověříte tím že rozsvítíte a při změně polohy uslyšíte vrčení) je pravděpodobně chyba zde: (musím ještě podotknout, že nemám origo světlomety, ale předpokládám, že orig bude stejný, nebo alespoň podobný)
Špatně

Motůrek pracuje na principu, že vytlačuje kus tohoto bílého plastu zakončeného kuličkou dvěma směry. Od sebe a k sobě. Problém je v tom, že zobáček, ve kterým má být ona kulička zaskočena je poněkud z tvrdáho plastu a pokud jste již někdy motůrek ze světla vyndali tak si nedokážu představit, že stejným způsobem by zaskočil zpátky do tohoto bíleho zobáčku, který je na fotce a který je přidělán uvniř světla a hýbe s tím sříbrným deklem (nebo černým že). Takže pokud jste ho vyndali a dali zase zpátky tak se určitě ta kulička o ten zobáček pouze opírá jako je na fotce. Když jsem měl tyhle dva kusy venku a tlačil je proti sobě tak sem nedokázal ani dost velkou silou aby zaskočil zepředu, šlo pouze kuličku nasunout zboku. Ano, sklon vám fungovat může protože sříbrný/černý plast uvnitř světla pruží a zobáček se opírá o kuličku, ale určitě to tak být nemá. Správně je to takto:
Správně

pro lepší manipulaci je dobrý sundat gumy okolo žárovek, lépe pak jde přitáhnout zobáček k okraji otvoru a lehce nasunout kulička jako je o krok níže

tímto způsobem by měla kulička zajet do žlábku do prostřed, aby pevně držela, pak zlehka nasadit těsnící gumy, ne moc silou ať kuličku nebo celej zobáček vytrhnete
pokud k tomu dojde a ten zobáček ze světla vyndáte nebo vytrhnete nezoufejte, chce to klešte, šroubovák, pevný nervy, já jsem na zandání zpět použil ten plast s kuličkou ze starýho motorku a slabej šroubovák a malinko síly:

je pravda, že než to natrénujete tak to chvíli potrvá, ale jde to, rozdělávat kvůli tomu celou lampu je blbý a taky to neni nic jednoduchýho.
Snad se to někomu hodí a doufám, že origo lampy jsou stejný a já tu ze sebe nedělám blbce.