Jake autoradiO? :) rady a nazory!

Vše o zapojení repro, radia atd..
selice

Jake autoradiO? :) rady a nazory!

Příspěvek od selice » 20 čer 2008, 12:08

Panove (a damy), jaky byste doporucili radio do auta? Na cene nezalezi, nicmene kdyz se vlezete od 100 do 200 liber bych byl rad. :)

Reklama

Majla

Příspěvek od Majla » 20 čer 2008, 12:14

ty snad píšeš z Anglie nebo co? Nejdřív má tvoje astra nalítáno 80.000 mil, teď scháníš rádio do 200 liber :lol:

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 12:23

Já bych doporučil jednoznačně Pioneer-je to jedna z nejlepších značek pro autorádia (nepočítám značky jako Alpine atd., kde bys už asi měl problém se vejít do těch 200 liber)
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

selice

Příspěvek od selice » 20 čer 2008, 12:34

Majla píše:ty snad píšeš z Anglie nebo co? Nejdřív má tvoje astra nalítáno 80.000 mil, teď scháníš rádio do 200 liber :lol:
jojo, pisu. ziju v Londyne uz par let. :D Doted jsem jezdil na motorce, neb tady se jinak po meste jezdit neda (predstave si Prahu 15x horsi v nejvetsi spicce). Ted jsem ale nasel praci na kraji mesta, tak auto je pohodlnejsi. :d

Pioneer zni dobre, nejaky presnejsi model? Melo by to byt na MP3jky, CD nevedu. :D

Jo a bude to problem zapojit? Jsou tam konektory kompatibilni nebo potrebuju nejaky adapter?

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 12:42

já osobně mám tohle
rádio a nemůžu si ho vynachválit-nastavíš na něm vše co si dokážeš i nedokážeš představit a zvuk z něj je super. Mp3 ti přehraje dneska už snad každý rádio s CD. U mojeho Pioneeru je snad jen vada na kráse to, že přípojka pro Mp3 přehrávač je nesmyslně vzadu na rádiu-ale to nevím jestli je stejné u všech nebo ne..

Problém ho zapojit rozhodně není-ISO konektory-takže výměna kus za kus. Jen se musí přehodit v ISO konektoru červený a žlutý drát, protože jinak rádio nedrží v paměti po vyndání klíče předvolby stanic atd.

mexxo

Příspěvek od mexxo » 20 čer 2008, 12:45

Ja mám už druhý Blaupunkt a spokojnosť. :P Má aj lacné modely bez CD mechaniky, používa sa SDkarta (niektoré aj s káblom na USB klúč). A Blaupunkt sa dá kvalitou porovnávať s Alpine. Konektor by mal byť kompatibilný, akurát býva potrebné prehodiť 2 kábliky (trvalý + a + po zapnutí zapalovania). Niektoré rádia si potom nedržia pamäť keď vytiahneš klúč zo zapalovania.

selice

Příspěvek od selice » 20 čer 2008, 13:28

Ok, tak to se na ty kabliky podivam, nicmene upresnim teda pozadavek.

Vesmes mam muziku na iPodu, takze asi budu hrat z nej, nejlepe aby byl vstup ze predu, at na to nemusim slozite. :)

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 13:42

selice píše:Ok, tak to se na ty kabliky podivam, nicmene upresnim teda pozadavek.

Vesmes mam muziku na iPodu, takze asi budu hrat z nej, nejlepe aby byl vstup ze predu, at na to nemusim slozite. :)
Tak pro iPod asi Pioneer padá-k tomu se musí dokupovat ještě zvlášť kabel (no možná u těch dražších bude přibalený) a konektor je vzadu na rádiu, takže nic šikovnýho-niméně nevím, jak je na tom jejich nejnovější řada-třeba už to změnili..jinak Blaupunkt je taky dobrá značka a ještě bych se poohlédl po nabídce Kenwoodu..
Naposledy upravil(a) Diablo dne 20 čer 2008, 13:49, celkem upraveno 1 x.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 20 čer 2008, 13:47

No nechci tu moc rozpoutávat diskusi, mám kámoše co přímo dělaj v auto hifi i přestavby a podobně...pro ně je Blaupunkt největší s.....a ten samý názor mají na sony ale jen na auto mziku, že je to moc jemná elektronika. Pioneer je kvalita samo, doporučujou i Clarion, a poměr výkon, kvalita a cena je solidni i JVC (z vlastní zkušennosti sem s ním moc spokojený). Ale ono hodně záleží co od toho člověk očekává...

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 13:51

Cidla píše:No nechci tu moc rozpoutávat diskusi, mám kámoše co přímo dělaj v auto hifi i přestavby a podobně...pro ně je Blaupunkt největší s.....a ten samý názor mají na sony ale jen na auto mziku, že je to moc jemná elektronika. Pioneer je kvalita samo, doporučujou i Clarion, a poměr výkon, kvalita a cena je solidni i JVC (z vlastní zkušennosti sem s ním moc spokojený). Ale ono hodně záleží co od toho člověk očekává...
jj mně osobně už by jiná značka než Pioneer do auta nemohla (jako rádio-třeba woofery jsou od Pioneeru tragický-no minimálně nic moc ať nejsem hnusnej..:-))..Nicméně rádia od Pioneeru asi nesplňují ten požadavek pohodlnýho připojení iPodu...já měl Blaupunkt naposledy před pěti lety a tehdy to bylo v pohodě, ale od tý doby se asi leccos změnilo no.. :)

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 20 čer 2008, 13:56

spíš bych řekl že každej kdo dělá nějaký Hifi tak preferuje svou značku, jiná dílny by ti zas vychvalovala něco jiného :wink: ..ale na Blaupunkt už jsem slyšel z více stran nic moc reference a už je to pár let....

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 20 čer 2008, 13:58

No je fakt, že před těmi pěti/šesti lety jsem ještě nebyl audiofanatik, tak prošel i Blaupunkt-těžko říct.. 8)

mexxo

Příspěvek od mexxo » 20 čer 2008, 14:29

Ja som si prvý Blaupunkt vybral pred nejakými 5 rokmi práve ako víťaza testu do Fkovej astry a bol som spokojný. Takže do Gčkovej som dal zase Blaupunkt. Nie že by som nepoznal iné značky, ale každému asi vyhovuje niečo iné...

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 20 čer 2008, 14:50

Myslim si ze kazdy si propaguje znacku kterou ma v aute.
Urcite bych nebral SENCOR DAEWOO a takovy ty neznamy znacky. Ja mam VDO a sem spokojen . Mel sem pred tim LG a taky bylo dobry. Kazdmy ma jiny ovladani a na tom dost zalezi.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

selice

Příspěvek od selice » 20 čer 2008, 15:26

Takze panove, nasel jsem zatim tohle -
Sony CDX-GT50UI
JVC-KDPDR41
PIO-DEHP6000UB
ALP-IDAX300

Specifikace a radia jsem nasel tady:

http://www.caraudiodirect.co.uk
pripadne tady