Nový člen - Doktor- Z16SE 3dv.
Nový člen - Doktor- Z16SE 3dv.
Zdravím všechny přízmivce ASTRY G a všechny dobré lidičky. Tak jsem si koupil svoji první ASTRU, ale zatím je ještě ve stavu,kdy se s ní nedá moc jezdit.
Ale myslím, že by to snad nemuselo vadit. Do měsíce jezdit bude.
Tohle fórum je docela fajn a na nějaký ten sraz se už těším.
Abych nezapomněl. Ještě jsou k mání manuály v češtině nebo slovenštině? Mám k tomu samozřejmě jen v němčině a vůbec nevím která bije.
Ale myslím, že by to snad nemuselo vadit. Do měsíce jezdit bude.
Tohle fórum je docela fajn a na nějaký ten sraz se už těším.
Abych nezapomněl. Ještě jsou k mání manuály v češtině nebo slovenštině? Mám k tomu samozřejmě jen v němčině a vůbec nevím která bije.
- Reklama
Zdárec do Litomyšle,
Myslel jsem, že mého Bobíka představím až bude kompletně hotov. Ale když jináč nedáš.
Je to rok v. 2000, naběháno neuvěřitelných 45 000 km. Jezdil s tím podle TP nějaký dědula asi jen o víkendech. Motor to má 1,6 8mi ventil. Má manuální klima,ABS,ESP,ASR,el. ovládání oken,el. ovládání zrcátek, vyhřívání zrcátek ( ale to jsem nezkoušel),centrál na dálku,nastavitelný volant,rádio,4xairbag.
No a bude z ní mazel
Myslel jsem, že mého Bobíka představím až bude kompletně hotov. Ale když jináč nedáš.
Je to rok v. 2000, naběháno neuvěřitelných 45 000 km. Jezdil s tím podle TP nějaký dědula asi jen o víkendech. Motor to má 1,6 8mi ventil. Má manuální klima,ABS,ESP,ASR,el. ovládání oken,el. ovládání zrcátek, vyhřívání zrcátek ( ale to jsem nezkoušel),centrál na dálku,nastavitelný volant,rádio,4xairbag.
No a bude z ní mazel
Tak to je pěkný Zigi. Takovéhle kaufy se nestávají moc často. Ještě, že ty dědulové se občas zblázní do těch mladejch holek.Zigi píše:Ja mam 1.8 16V z roku 1998 (model 99) a mam nalitano jen 48tis Km a nejake drobne.Mam to taky od deduly,ktery to koupil mladsi pritelkyni a ta mu pak dala kosem,tak mu to zbylo a ja ho vzalDoktor píše:Je to rok v. 2000, naběháno neuvěřitelných 45 000 km.