stiahnuté kilometre???
stiahnuté kilometre???
astra 1.7 Dtl Len sa chcem spýtať kto mate auto so skutočnými kilometrami lebo som bol oboznámený ak boli kilometre stahovane ,tak na astre ručička ukazovatela teploty vody padne nižšie ako po prvú risku ,ak sú originál ukazuje od prvej paličky. JE TO PRAVDA
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me by hlavne zajimalo zda to vubec jde zjistit??? Treba u koncernu to prej je v pohode ale u opliku?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Všechny ručičky jsou na hřídeli a když tacho rozebereš, můžeš si ji posunout kam chceš. Jediné vodítko co se týče stočených km je, že na datovém snímku (třeba TECH 2) se porovnají údaje stavu km a km intervalu příštího servisu. Pokud je rozdíl větší než 15.000 Km je to podezřelé. Jinak ale skutečný stav km z tachometru vyčíst nejde.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Ani ja neviem ci je mozne vycitat origo KM. mozno je to niekde ulozene a docasne kilometre su len v budikoch. napri. u BMW sa kilometre ukladaju do budiku ale ich riadiacka zapisuje aj do kluca. a tie v kluci sa zmenit nedaju. mam to overene z bmw servisu. ale mam pocit ze aj wv group si uklada skutocne kilometre este niekde...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A pokud nejezdis do autorizaku?RomanK píše:Všechny ručičky jsou na hřídeli a když tacho rozebereš, můžeš si ji posunout kam chceš. Jediné vodítko co se týče stočených km je, že na datovém snímku (třeba TECH 2) se porovnají údaje stavu km a km intervalu příštího servisu. Pokud je rozdíl větší než 15.000 Km je to podezřelé. Jinak ale skutečný stav km z tachometru vyčíst nejde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dá se to zjisit, když auto bylo pravidelně servisováno v origo servise.
a zaleží jestli má daná značka i databázi.
Vím o PSA, už jsem si zjištoval od Peugeotu, a odhalil sem dost aut se stočenýma km.
Dané auta si ukládá i info o servisu do jednotek.
nj, Automobilky proti tomu bojují, ale nejučinější je externí databáze.
Tím se to odhalí rychle
a zaleží jestli má daná značka i databázi.
Vím o PSA, už jsem si zjištoval od Peugeotu, a odhalil sem dost aut se stočenýma km.
Dané auta si ukládá i info o servisu do jednotek.
nj, Automobilky proti tomu bojují, ale nejučinější je externí databáze.
Tím se to odhalí rychle