Řadička
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mozna ti pomuze clanek jak to delali kolegove na nexii, to je v podstate stejna prace, pilka, hasak a kilo bordelu ale vysledek stoji za to !!!
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-h ... a-manzetu/
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-h ... a-manzetu/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam jeste nexii stalejonathane píše:A Ty jsi ji Miloshi na své astře měnil? Nemůžeš mi poslat nějaké foto, pokud máš? A ještě se chci zeptat, jestli nevíš jaký má průměr trubka po ostranění origo koule řadičky....
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tu sem tam dal jen aby tam do zacatku neco bylojonathane píše:Ale v albu je fotka nejaky astry..proto jsem se Te ptal...
Mrkni na muj podpis a uvidis, v cem jezdim
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
neni zac, rad pomuzu kdyz mam cim
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem to sundavala a teda.... po druhy bych se do toho uz nepoustela... nejdrivim jsem odrizla tu gumu co je pres to a pak uz jen kroutit a hlavne tahat smerem nahoru, myslela jsem ze to je nasroubovany ale ono je to tam jen sakra moc pribouchnuty.... jde to fakt hodne blbe...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz
vo vejkendu kdyz bude cas tak ji sundam a vyfotim ti to ok...jonathane píše:Dikes za Tvuj postreh a jak vypada ta osa paky po sundani te radici koule? Je hladka nebo ma nejake zarezy? Prumer asi nevis, co?
Tak mě tu máte