Astra Classic II v akci Opelu
Astra Classic II v akci Opelu
Ach jo tak tu sedím u PC a zvažuji jestli využít současné akce Opelu - 24 hodin. O Astře G už uvažuji delší dobu a dnes jsem zjistil že od dnešní 12 hod do zítřejší 12 hod je ten výprodej. Tak jsem vzal manželku, ať se mrkne taky a Classic II se jí líbil. V 1,4 Twinport v metalíze s rodinnou sadou, elektrickou sadou, sadou elegance a mlhovkama by v této akci vyšel na 315 400,- a kupodivu by to nebyla skladovka ale za tuhle cenu by to zadali do výroby, protože skladovky nemají mlhovky které chci. Jen jsem v Astře nejel protože tam momentálně neměli ani předváděčku, prý bude snad zítra, že je někde půjčená. Manželce se Astra líbila, vyzkoušela si výškové nastavení sedadla, ovládání volantu a auto schválila. Jenže večer jsme se kvůli něčemu jinému pohádali a ona ve vzteku řekla ať koupím co chci, že se mnou jezdit nebude a už se se mnou nebavila. Já jsem naštavaný a pokud se se mnou nezačne bavit tak na just auto koupit nepůjdu a pak jí vyčtu že je to kvůli ní a řekl bych jí že kdybych auto koupil tak by mi to beztak vyčetla. Jenže na druhé straně mne ta Astra za tu cenu láká a vždy se mi Astra G líbila. Nejhorší je že za tu cenu se musím rozhodnout do zítřejšího poledne. Pak i akční cena Astra Classic Family vychází o 20 tis. víc. Ach jo.
- Reklama
Tak stále se se mnou nebaví a já se víceméně rozhodl že to teď brát nebudu. Zvážil jsem že radši vrazím do bytu na výměnu oken a novou elektriku, která už to nutně potřebuje. A já jsem teď tak nasraný že občas prolétne hlavou i myšlenka na rozvod. Ta akce Oplu bývá dvakrát do roka a stávající auto ještě něco vydrží.
Naposledy upravil(a) Zralok dne 08 bře 2008, 23:39, celkem upraveno 1 x.
S tim rozvodem se neukvapuj, obcas je to fakt umeni s zenskou vyjit, ale to prejde. Moje manzelka se predloni tyden se mnou nebavila, kdyz jsem koupil plazmu a ona o tom nic netusila . A co se tyce akce opel, tak si myslim, ze i behem roku pokud budes trochu tvrdej, dostanes od dealera nejakou slevu nebo vybavicku navic .
Tak už jsou emoce zklidněné na obou stranách. Já jsem jinak kliďas a vytočí mne jen máloco a ten rozvod nijak žhavý není a tak nějak mi to ulítlo, ale byl jsem vytočený fakt hodně. Už jsme si to vyříkali (já chtěl hned včera jenže jsem nedostal šanci) a domluvili se, že auto bude ale ještě chvíli to počká. Koncem března se rozhodne jestli budem muset sami platit okna nebo jestli to bude přes družstvo. Elektriku ale chci dělat v každém případě a tu budu v každém případě platit sám. Spočetli jsme finance a projeli možnot splácení a pokud to bude elektrika bez oken tak by na jakž takž akontaci aby nebyly moc vysoké splátky ještě zůstalo. A tohleto mi doteď chybělo protože manželka ohledně nákupu nikdy moc nic domlouvat nechtěla ani ohledně financí a jen říkala, že to stejně budu vybírat jen já a nikdy vysloveně neřekla: "ANO KOUPÍME AUTO". Vždycky jsem to spíš cítil že je to má iniciativa (což teda je), ale manželka že neřekne pořádně ani ANO ani NE. A navíc i ona řídí a nové auto řídit bude tak nechci sám vybrat aby pak neřekla že jí to nesedí. Já už ji několikrát chtěl vzít na prohlídku, případně projížďku, ale nikdy nešla, až teď, což je úspěch. Jen nevyšla ta zkušební jízda. A je fakt, že ani já jsem tou Astrou ještě nejel a vzít ji takhle z fleku bych si asi netroufl. Navíc máme vetší část peněz na akontaci vázanou a budu je mít až tak za 3-4 měsíce. Tak kdybych to vzal teď tak by se to po rodině muselo povypůjčovat.A taky si myslím že když prodejci řeknu že pokud nedá dobrou cenu tak to prostě nevemu a akce má Opel pořád.
Ale představte si co mne dnes dostalo. Přijela ségra se švagrem a ten říká prej že zvažuji Astru tak jak to vypadá. Že oni ve firmě (dělá tam v nějaké vysoké pozici a je to rakousko, slovensko česká firma)teď v těch akčních 24 hodinách nakoupili pro firmu 10 slovy deset Aster Classic. Že je ale vzali na Slovensku, že tam vyšly cenově ještě asi o 16 tis levněji než u nás. Uááááááá já chci taky UFF to byl sloh a včerejšek večer a dnešek dopoledne mi dal fakt zabrat.
Ale představte si co mne dnes dostalo. Přijela ségra se švagrem a ten říká prej že zvažuji Astru tak jak to vypadá. Že oni ve firmě (dělá tam v nějaké vysoké pozici a je to rakousko, slovensko česká firma)teď v těch akčních 24 hodinách nakoupili pro firmu 10 slovy deset Aster Classic. Že je ale vzali na Slovensku, že tam vyšly cenově ještě asi o 16 tis levněji než u nás. Uááááááá já chci taky UFF to byl sloh a včerejšek večer a dnešek dopoledne mi dal fakt zabrat.
Jinak Astra G se mi opravdu líbí a je to auto které bych právě zvládl finančně jako nové. U jiných aut které by připadaly do úvahy bych asi musel sáhnout po mírně a někdy více ojetém autě. Jinak kdybych nemusel hledět na finance, tak bych asi bral Astru H 1,3 CDTi. A Zafira CNG to by byla lahůdka - čerpačku mám vedle práce, ale to už by šly jen ojetiny.
Jen mne mrzí že do toho Classica nejde doobjednat ani později dodělat tempomat a palubní PC jde jen do 1,6 kterou bych nebral. Osobně bych nejradši diesela, ale při mém nájezdu 20 tis km se nový asi nevyplatí a z benzínu mi stačí i 1,4. Žádný závodník nejsem.
Jen mne mrzí že do toho Classica nejde doobjednat ani později dodělat tempomat a palubní PC jde jen do 1,6 kterou bych nebral. Osobně bych nejradši diesela, ale při mém nájezdu 20 tis km se nový asi nevyplatí a z benzínu mi stačí i 1,4. Žádný závodník nejsem.
Nazdar.
ja som kupoval Astru Classic 1,4 v lete 2007. Moje prvé dojmy po skúšobnej jazde? S lepším autom som nejazdil. Bolo ich pár, možno nie nejaká vyššia trieda, ale z tých, čo som na nich jazdil jednoznačne najlepšie . Perfektný výhľad (auto je dosť robusné, ale je z neho dobrý výhľad), dobrý posed, ticho v interiéri, dosť miesta pre vodiča - aj za vodičom, nič nikde nezavadzia - neudriem si nikde koleno. To auto je vo vyššej triede - za tú cenu je všetko nižšie. Navyše aj motor 1,4 Twinport sa mi zdá vyhovujúci. Som spokojný .
Ja by som ho kúpil ešte raz .
ja som kupoval Astru Classic 1,4 v lete 2007. Moje prvé dojmy po skúšobnej jazde? S lepším autom som nejazdil. Bolo ich pár, možno nie nejaká vyššia trieda, ale z tých, čo som na nich jazdil jednoznačne najlepšie . Perfektný výhľad (auto je dosť robusné, ale je z neho dobrý výhľad), dobrý posed, ticho v interiéri, dosť miesta pre vodiča - aj za vodičom, nič nikde nezavadzia - neudriem si nikde koleno. To auto je vo vyššej triede - za tú cenu je všetko nižšie. Navyše aj motor 1,4 Twinport sa mi zdá vyhovujúci. Som spokojný .
Ja by som ho kúpil ešte raz .
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007