Mám Astru první den a včera po dojetí a vypnutí motoru jsem si všiml, že z motoru se ozývá podivné pípání. Myslím, že je elektronického původu, ale ruku do ohně bych za to nedal. Otevřel jsem kapotu a zdá se, že zdroj zvuku jakoby dole pod blokem motoru, ale to může klamat.
Jde o tichounké pípání, nejprve v rychlém sledu několikrát píp, píp, píp a následované jedním dlouhým píííííííp, které ke konci klesá do hlubšího tónu. Celá série se ozývá každých cca 10-15 sekund, naprosto pravidelně. Po cca 10 minutách to přestalo.
Podotýkám, že se to ozývalo při vypnutém motoru, klíček ani nebyl v zapalování.
Pískání z motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama