Ako zapojit AE prosim pomoc
Ako zapojit AE prosim pomoc
Kupil som si AE zo stranky kopacek.cz, ako su v pohode ale z kazdeho angels kruzku idu dva dratiky, cerveny a cierny ale nemam ponatia kam ich mam zapojit, bol tam papier,ze ak ich zapojim opacne tak vyskratuju diody v kruzkoch a je po svetlach, takze to nechcem posrat dik za kazdu radu
- Reklama
Mno jestli je to stejne jako u mych tak na baterii + a -
EDIT: Tak jsem vylez ven a koukl se na to
Vypada to asi takhle,ale ty to asi budes mit jinak,protoze me to z kazdeho nejde ale jen z jednoho.
klikni ->01022008(001).jpg
EDIT: Tak jsem vylez ven a koukl se na to
Vypada to asi takhle,ale ty to asi budes mit jinak,protoze me to z kazdeho nejde ale jen z jednoho.
klikni ->01022008(001).jpg
Naposledy upravil(a) Honzza dne 01 úno 2008, 20:17, celkem upraveno 2 x.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Corsa C 1.0 social edition
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Mám angel eyes a podle prodávajícího jsem to zapojil bez toho přídavného kabelu a relé nebo co to k tomu je. S tím kabelem mi to nesvítilo a bez něho v pohodě. Nedokázal mi ani říct k čemu to tam vlastně je. Podle elekrikáře to relé neni a nechápe smysl. Kabel jsem reklamoval a přišel mi nový a zase to přez něj nejde. Takže se neboj a dej to bez něho.
mame dve auta doma a na oboch AE a vobec sa mi nezda mensia svietivost, nevyhodou u tychto od kopacka je ta, ze to niesu presne tie ako maju na stranke(to ma dost nasralo ked mi prisli,ale co uz), dalsou je ze sa tam nedaju pouzit xenonove vybojky, dalej celkom narocna montaz ale inac su ok plusom je ze sa daju pouzit motorceky na nastavovanie sklonu,,,,
tohle jsem chtěl slyšet ale jak je možné že jsi dostal jiné lampy než jsi chtěl to je nebudeš ani reklamovat? Jinak dík za info tady si je kupovat nebudurodel99 píše:mame dve auta doma a na oboch AE a vobec sa mi nezda mensia svietivost, nevyhodou u tychto od kopacka je ta, ze to niesu presne tie ako maju na stranke(to ma dost nasralo ked mi prisli,ale co uz), dalsou je ze sa tam nedaju pouzit xenonove vybojky, dalej celkom narocna montaz ale inac su ok plusom je ze sa daju pouzit motorceky na nastavovanie sklonu,,,,
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Samothe píše:Aha takže u AE zůstaváš a odkud je máš objednaný případně odkaz na ty FK díkecsynologic píše:
Mám objednaný nový AE od FK, tak čekám až příjdou.
Na ty FK jsem slyšel jen samou chválu, tak doufám, že to bude po výměně OK.
http://www.carbonia.cz/?m1=15&t=248&t2=19
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: