Nesvítí kontrolka oleje
Nesvítí kontrolka oleje
V neděli jsem zjistil, že mi nesvítí kontorlka oleje, proudy jsou všechny až ke konektoru k přístrojovce v pohodě, jak je to vlastně v přístrojovce řešený? Nerozdělával jsem ji, na to nebyl čas, ale tam je naletovaná dioda nebo jak to opravit? Dík za rady.
END
- Reklama
Rozdělat se dá, viz:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
ale je to nějaká zajímavá dioda. Včera jsem to měl rozdělaný, ale zase jsem to dal dohromady a musím nejdřív zjistit, jestli se taková dá někde vůbec sehnat. Nebo, nevíte někdo kam na ně??
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
ale je to nějaká zajímavá dioda. Včera jsem to měl rozdělaný, ale zase jsem to dal dohromady a musím nejdřív zjistit, jestli se taková dá někde vůbec sehnat. Nebo, nevíte někdo kam na ně??
END
- ducklin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí kontrolka oleje
Tak co ako ste to riesili s tou kontrolkou?? pred tyzdnom prestala svietit aj mne...
Astra G 99 3dv hatchback 1.4 16V 66kw x14xe 235 000 km
Je to smd led. Jako náhradu jsem použil jsem PLCC2 diodu.
ducklin: spíš ale jestli ti neodešlo čidlo.
Ňamka: budíky tu mám na benzíny troje. ALe jestli se jich chceš zbavit, klidně mi je pošli.
ducklin: spíš ale jestli ti neodešlo čidlo.
Ňamka: budíky tu mám na benzíny troje. ALe jestli se jich chceš zbavit, klidně mi je pošli.
END
Trdlo: co bys chtel jen za samotnou folii s vytistenyma kontrolkama, cislama atd?
- vasekpetr1
Trdlíku jsi si jistý tou vadnou Ledkou? Nechceš nejdřív zkouknout konektor u tlakového čidla oleje na motoru? Já ho měl vytažený, když se mi v servise hrabali v motoru. Čidlo ledku přikostřuje .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
U mně to tehdy byla LEDka, ale ducklinovi kterej to tu oživil jsem psal, ať nejdřív koukne na čidlo.
END
Trdlo: tak co? mas SZ
- vasekpetr1
Soráč , ty datumy mně nějak utekly. Ještě jednou omluva.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,