Problém s baterií u Vectra 2.0 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s baterií u Vectra 2.0 16V
Mam posledni dobou problem s baterii u sve Vectry 2.0 16V. Mam 2 mesice starou baterii 55A (prodejce me ji doporucil, ze tahle staci) a uz po druhe je uplne vybita a nenastartuju. Je mozne, ze kdyz jsem ji pred tydnem nabil a tyden jezdil jenom po meste, tak se nestihne dobijet a pomalu se vybije? Diky moc za radu.
- Reklama
Re: Problém s baterií u Vectra 2.0 16V
buď špatná baterie, nebo nenabíjí, nabij baterku, a nechej ji cca týden nezapojenou, zda se nevybíjí, potom změř znovu napětí, já mám 44 AH rokmartinbranda píše:Mam posledni dobou problem s baterii u sve Vectry 2.0 16V. Mam 2 mesice starou baterii 55A (prodejce me ji doporucil, ze tahle staci) a uz po druhe je uplne vybita a nenastartuju. Je mozne, ze kdyz jsem ji pred tydnem nabil a tyden jezdil jenom po meste, tak se nestihne dobijet a pomalu se vybije? Diky moc za radu.
a bez problému. Jinak. možné to je, ale VELMI VELMI VELMI nepravděpodobné, hlavně když to předtim nedělalo.
PS co máš za baterku, olověnou, vápnikovou nebo gelovou konstrukci
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
spíše to vidím na vadnou baterii.martinbranda píše:Je to baterie Starline - olověná. Dřív mě to nikdy nedělalo, ale je pravda, že jsem "necukal" tak často jenom po městě. Nevim jestli se treba nemuze lisit odběr xenonu oproti klasickým světlům.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic