Kroužek pod volantem- airbag

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
pettex

Kroužek pod volantem- airbag

Příspěvek od pettex » 13 pro 2007, 16:59

Můžu poprosit o radu? Diagnostika mi hlásí chyba 31 odpor odpalovače airbagu příliš veliky" Může to být špatný kontakt na tom kroužku pod volantem? A pokud ano, jestli to jde něčím " prostříkat a pročistit" nebo napručit kontakt?? Měl někdo ten ten kroužek rozebrany? Nebo jde přehodit třeba kontakt na multifunkční ovládání za airbag? Rádio jde přes volant ovládat pěkně. Díky za odpověď

Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 13 pro 2007, 22:09

přehodit určitě ne... k begu je samostatný, jiný kabel a v tom kroužku žádný kontakt není. Je tam smotaný plochý kabel, který se prostě svíjí a rozvijí jako metr, podle toho jak otáčíš. není tam nic, co by po sobě jezdilo...
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Princ William

Příspěvek od Princ William » 17 pro 2007, 12:40

pokud vim tak spojeni je primo na baglu zlutej drat (problem :?:) a nebo pak pod krozkem je takova svorkovni s trnama a protikus je primo na krozku (problem :?: ) dal nevim kde by mohl byl problem.... ale jinak ten krouzek funguje jak je popsano vyse 2,5ot doleva a 2,5otacky doprava. pokud to nekdo namontuje blbe a nevystredi to tak az zatocis volantem tak ten smotanej drat uvnitr krouzku rozhodne utrhnes :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Odpovědět