Co znamená:Check Oil Level????
- Pavlis
- Kontaktovat uživatele:
Co znamená:Check Oil Level????
Ahoj, nevíte co to znamená? Napíše mi to Pal. PC občas za jízdy, oleje je tam dost, tak nevím co je to a výměna oleje me čeká za 3měsíce(ještě 3tis. Km).
- Reklama
Re: Co znamená:Check Oil Level????
HLEDEJ VÝRAZPavlis píše:Ahoj, nevíte co to znamená? Napíše mi to Pal. PC občas za jízdy, oleje je tam dost, tak nevím co je to a výměna oleje me čeká za 3měsíce(ještě 3tis. Km).
Check Oil Level
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Re: Co znamená:Check Oil Level????
Pavlis píše:Ahoj, nevíte co to znamená? Napíše mi to Pal. PC občas za jízdy, oleje je tam dost, tak nevím co je to a výměna oleje me čeká za 3měsíce(ještě 3tis. Km).
Máš 1.6 16v, že jo?
Znamená to zkontroluj hladinu oleje. To ti bude psát často. Musíš se s tím naučit žít, jako my všichni, co máme tenhle motor.
fanuc píše:Nemyslím že je to problém iba tých motorov.Mne to sem tam píše tiež.A mám 1.8 16v.Ale olej mi to nežere vôbec!!!! Takže to môže byť aj chyba snímača hladiny oleja.
Mně kolega z Opela říkal, že na ty čidla není úplně spoleh. Že to hlásí i když je olej v pohodě. Ale pro jistotu raději pravidelně kontroluji.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi to dělalo v zatáčkách taky. Dolil jsem olej po horní rysku a je to už dlooooouho v pohodě. Jinak mám 2,0 diesel. Buďme rádi za ten palubní počítač, že ho máme. To není jen tak, vědět, že ti nesvítí brzda, zpátečka, parkovačka, že máš sjetý obložení, i ten olej......
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE