Zdravim,
skusal som podla manualu zablokovat svoje CDR500, ale zda sa, ze mi zoberie cokolvek co mu zadam. Radio je tam original aj s car passom. Ked si vypyta CODE, tak svieti iba "- - - -" bez cisla "10" resp. zostavajucich pokusov. Taktiez neblika dioda code,co je asi jasnym signalom, ze nie je zablokovane. Skusil som teda zadat chybny kod a kupodivu mi zoberie aj ten. Po potvrdeni tlacidlom AS, nezaznie ziadny ton, ale rovno zacne hrat radio. Viete co s tym? Baterku som este neskusal odpojit, resp. asi bola aj odpojena, ked sa mi opravoval motor. dik moc.
CDR 500 nejde zablokovat
- Reklama
spolu s autom som dostal aj original car pass s kodom, vyrobnym cislom radia, navodom a pod. takze kod urcite poznal. nie je mozne, ze by to bolo cojaviem zle zapojene? inak slape v pohode, aj ovladanie na volante. len blbne radio, ze nechyta signal, ale niekde som cital, ze tieto radia maju vo vseobecnosti problem s radiom aj s rds, ze skor nefunguje ako funguje.rado.c píše:predchadzajuci majitel asi nepoznal kod. v takom pripade sa robi to, ze autoradio das veci-znalemu cloveku, ten bud precita eeprom a zisti ten kod, alebo prepise rovno eeprom, aby kod nezistovalo, resp. nekontrolovalo.
car pass a radio pass moze byt sice od tvojho auta, ale radio uz mohlo byt menene. uz ked velmi chces, a poriesit aj so signalom, autoradio vyberies, pri tej prilezitosti ako budes kontrolovat, ci je dobre zastrcena vzadu antena (ta je samozrejme upevnena aj s iso konektormi v klietke-takze vytiahnes ciste radio), skontrolujes, ci seriove cislo na autoradiu (vyrazene na boku, v plechu pismenkami asi 2mm velkymi) suhlasi s tvojim carpass.
ja som s cdr500 nemal ziaden problem, ale aj tak som ho vymenil za Kenwooda s adapterom na displej/volant.
este jedna vec so signalom - tie "pekne" kratke antenky kvazi tuningove mozno vyzeraju pekne, ale signal je na p*cu, tak isto ako aj odstrihnute kratke antenky
ja som s cdr500 nemal ziaden problem, ale aj tak som ho vymenil za Kenwooda s adapterom na displej/volant.
este jedna vec so signalom - tie "pekne" kratke antenky kvazi tuningove mozno vyzeraju pekne, ale signal je na p*cu, tak isto ako aj odstrihnute kratke antenky
---------------------------------
Opel Zafira 2.0 DTi 16V, 11/2002
Opel Zafira 2.0 DTi 16V, 11/2002