Airbag
Airbag
Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?
- Reklama
Přesně tento problém má můj kolega na Corse. Vymázli chybu a začlo to znovu svítit.... závadu v servisu nenašli, tak jednotku oblbli odporem, ale to není řešení....držím palce, ať to máš tím kroužkem pod volantem.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Re: Airbag
Ide o airbag na volante, alebo bočný na sedačke. Ak je to ten na sedačke, tak máš určite zlý kontakt v spoji pod sedačkou.maxmax píše:Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
V diskusi pokračujte zde : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ht=air+bag
Je to pořád dokola, nezakládejme nová témata na to co už se řešilo (a řešilo se už opravdu kde co) a pokračujme v rozjetých diskusích jinak se pak nedivme, že nikdo nic nemůže najít. OK?
OK! Takže lock.
Je to pořád dokola, nezakládejme nová témata na to co už se řešilo (a řešilo se už opravdu kde co) a pokračujme v rozjetých diskusích jinak se pak nedivme, že nikdo nic nemůže najít. OK?
OK! Takže lock.
Astra G 1,8 16V caravan, automat