vysoké otáčky
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
vysoké otáčky
Dobrý den mám takový problém. Nedávno jsem zakoupil starší Astru G rok výrobý 1998 1.6 16V 74kw. Při nastartování když je motor relativně studený, motor šlepe normálně, ale když se zahřeje a teplota vyšplhá na 90 stupnu auto začne poškubávat a zvyší se otáčky při volnoběhu od 2500 do 4000 otaček. Krokový motorek je v pořádku. Poradí mi někdo co tomu může byt? Měl někdo takový problém? Špatná řidicí jednotka se mi nezdá, závada by se projevovala hned po nastartování auta. Poradí někdo?
- Reklama
Pokiaľ otáčky blbnú v závislosti od teploty vody, tak by som ako prvé pozrel čidlo teploty chladiacej kvapaliny.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Re: vysoké otáčky
Tak mě se to stavalo dost často, pak jsem začal mít i jiné problemy, končilo to opravou za 30 000,- (řídící jednotka motoru, zapalovací lišta, imobilizer, skoro všechny teplotní čidla atd), ale to co říkaš s těma otáčkama, tak vyzkoušej teplotní čidla.
maxmax píše:Dobrý den mám takový problém. Nedávno jsem zakoupil starší Astru G rok výrobý 1998 1.6 16V 74kw. Při nastartování když je motor relativně studený, motor šlepe normálně, ale když se zahřeje a teplota vyšplhá na 90 stupnu auto začne poškubávat a zvyší se otáčky při volnoběhu od 2500 do 4000 otaček. Krokový motorek je v pořádku. Poradí mi někdo co tomu může byt? Měl někdo takový problém? Špatná řidicí jednotka se mi nezdá, závada by se projevovala hned po nastartování auta. Poradí někdo?
Opel Astra G kombi 1,6 16V 74KW sport X16XEL gsm - 604912407 nebo sebek.3@seznam.cz
Tak jsem tu závadu konečně odstranil. Problém byl ve vadným čidle teploty vody, jak mi kolega poradil. Jak se zahřálo tak začlo blbnout a do řidicí jednotky dávalo nesmyslné informace. To se mi ulevilo motor teď šlape parádně. Věcička za 360kč! Ve dvou autorizovaných prodejnach Opel mi řekli že je v háji řidicí jednotka! Tak se dělají kšefty v autoservisu je to neuvěřitelné! Ještě, že jsem si to nenechal na doma, jinak bych byl chudší o 25000kč.