Posílám porovnání osvitu přes folii a diodami

Ahoj a díky za pochvalu.Folii mám od Maranela....prostě nikde nebyla k sehnáníBossMeloss píše:To Milode
Zdarec chlape mas to opravdu peky
![]()
celou dobu ctu postup a cekal jsem na vysledek a dneska jsi jdu take pro folii a tez pro modrou jen se chci zepta zda tadle folie je z kramu nebo si ji dostal od Maranela Diky za odpoved
Je to tak na půl,něco foťák něco intenzita.Ale v realu je to úplně jiný,prostě lepší.Pravda ale je,že mám poťák naplno..Cidla píše:Nooo mě se teda zdá že to vůbec nesvítí! Nebo to špatně vyfotil foťák?
Ať se daří!!!!BossMeloss píše:To Milode diky za super rychlou odpoved![]()
akorat jedu do reklamky a doufam ze mi ji schovali. Az to bude taky prihodim fotecky jeste jednou diky a diky hlavnímu iniciatorovi
![]()
Maranelovi
Vitej, foto pak nahod semTwiin píše:Zdravím. Tak jsem hledal pořádný klub Astry a nevěřil jsem, že najdu přímo G-čkovou, takže jsem opravdu potěšen. Jsem tady nový, vím, a proto bych nechtěl machrovat, nejsem takový človíček, ale když se tady dívám na modře podsvícené budíky a srovnám to s mojí modrou, je to veliký rozdíl. Mám rád opravdu paradní tuning modrou a tahle se mi zdá taková mizerná (omlouvám se snažiteli) Navrhuji kašlat na folii, je to i zbytečná práce, ale pro precizní podsvícení je vhodná. Já jsem vyměnil pouhé čtyři diody v budíkách za diody modré, které jsem zvrchu mírně obrousil aby nesvítily bodově, ale světlo se rozvrdlo do stran, jednoduchá montáž pro ty, kteří si je koupí třeba v tuningu kde je cena dost přemrštěná, nebo si je jednoduše přepájí z plastového pouzdra originál diody. Časem přihodím pár fotek auta a vychytávek třebo podsvícení. Je to jen rada, nic nehaním ani nepomlouvám.
Každá rada a nápad je zde určitě vítán.Twiin píše:Zdravím. Tak jsem hledal pořádný klub Astry a nevěřil jsem, že najdu přímo G-čkovou, takže jsem opravdu potěšen. Jsem tady nový, vím, a proto bych nechtěl machrovat, nejsem takový človíček, ale když se tady dívám na modře podsvícené budíky a srovnám to s mojí modrou, je to veliký rozdíl. Mám rád opravdu paradní tuning modrou a tahle se mi zdá taková mizerná (omlouvám se snažiteli) Navrhuji kašlat na folii, je to i zbytečná práce, ale pro precizní podsvícení je vhodná. Já jsem vyměnil pouhé čtyři diody v budíkách za diody modré, které jsem zvrchu mírně obrousil aby nesvítily bodově, ale světlo se rozvrdlo do stran, jednoduchá montáž pro ty, kteří si je koupí třeba v tuningu kde je cena dost přemrštěná, nebo si je jednoduše přepájí z plastového pouzdra originál diody. Časem přihodím pár fotek auta a vychytávek třebo podsvícení. Je to jen rada, nic nehaním ani nepomlouvám.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |