Cvakaní už poněkolikaté
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Cvakaní už poněkolikaté
zdarek uz poněkolikáté se tu řeší cvakani v motoru. Mam 1,6 16V a uz me fakt nasralo jak to cvaká tak sem pod to vlez a zjistil sem ze cvakání jde z čtrerečkovy krabicky kerá je naproti chladiči na vaně motoru. A vede z ni gumovej kablik. Jenže nevim co to je. Myslel sem že olejové čerpadlo ale zase nekdo mi rek ze je to nejake cidlo. Ale sem si na 99 procent jistej ze to cvakani jde odtamtud nebo z vany primo. Poradte? diky.
- Reklama
Re: Cvakaní už poněkolikaté
To tikání odspodu může být čidlo oleje stojí 99 Kč pružinka s kuličkou.alienxx píše:zdarek uz poněkolikáté se tu řeší cvakani v motoru. Mam 1,6 16V a uz me fakt nasralo jak to cvaká tak sem pod to vlez a zjistil sem ze cvakání jde z čtrerečkovy krabicky kerá je naproti chladiči na vaně motoru. A vede z ni gumovej kablik. Jenže nevim co to je. Myslel sem že olejové čerpadlo ale zase nekdo mi rek ze je to nejake cidlo. Ale sem si na 99 procent jistej ze to cvakani jde odtamtud nebo z vany primo. Poradte? diky.
Nepíšeš jak to zvaká atd napiš co nejvíc o cvakání.
Ahoj, mě cvakání dělal tenhle ventil:
http://ukazto.com/?img=HPIM4335-5fq1.jpg
Když ti to začne klapat, zkus od něho odpojit dráty (nic se nestane, je to jen ventil pro odvzdušňování nádrže)... pokud klapání nepřestane, tak příčinu klapání hledej jinde... (píšu to proto, že mě taky dalo práci zdroj cvakání najít a nevěřil jsem že to jde od něj, dokud jsem ho neodpojil)
(jinak mi to klapalo jen při přidání plynu a jízdě tak do 2800ot., na volnoběh a na vysoké otáčky to nedělalo)
Když ti to začne klapat, zkus od něho odpojit dráty (nic se nestane, je to jen ventil pro odvzdušňování nádrže)... pokud klapání nepřestane, tak příčinu klapání hledej jinde... (píšu to proto, že mě taky dalo práci zdroj cvakání najít a nevěřil jsem že to jde od něj, dokud jsem ho neodpojil)
(jinak mi to klapalo jen při přidání plynu a jízdě tak do 2800ot., na volnoběh a na vysoké otáčky to nedělalo)
Caravan X16XEL 99
Ahoj ten problém znám, olej je ztuhlý a po zahřítí řidký, dej 10W 40 Mobul FE GX PRO,
Jde o to, že to je čidlo tlaku oleje nebo zdvihátko máš jich tam 16 to je horší určit přesně na kus.
Olej je hustej a tak se táhne jako med (vše utěsní a není nic slyšet) a po chvíli je řidký a klepe.
Známej měnil všech 16 1000 km klid a pak zase ta samá frekvence.
Jestli to jde ze spodu tak čidlo tlaku oleje zkus vyměnit v opel zralý ho maj na skladě.
Ale spíš to je zdvihátko
Jde o to, že to je čidlo tlaku oleje nebo zdvihátko máš jich tam 16 to je horší určit přesně na kus.
Olej je hustej a tak se táhne jako med (vše utěsní a není nic slyšet) a po chvíli je řidký a klepe.
Známej měnil všech 16 1000 km klid a pak zase ta samá frekvence.
Jestli to jde ze spodu tak čidlo tlaku oleje zkus vyměnit v opel zralý ho maj na skladě.
Ale spíš to je zdvihátko
kolik a kde ta sranda stoji????monty píše:Ahoj, mě cvakání dělal tenhle ventil:
LPG INTERFACE
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mi to klapalo, nez jsem smazal hlásku INSPrychlyradim píše:no nejdřív mi bylo řečeno že to prostě 16V dělají a hlavně u 1.6 dělá mi to také. Tedy jak kdy!!!po zahřátí motoru už mi nic neklape a nikdy neklapalo..motor skoro není slyšet...a už vůbec ne v kabině tak tu nevím čím by to mohlo být...
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic