Zdravím, chápu že už to tu určitě bylo mnohokrát,
Ale Astra G dálkové ovládání k odemykání ma špatný kontakt. Zatím řešeno vycpavani papírem baterku.
Rád bych si ty obvody ale spajel jelikož už toto řešení takrka nepomaha a ja musim odemykat klíčem.. ve tme desna otrava.
Jestli by jste prosím nemohly popsat nebo na fotkach co kde s čím dat dohromady, jelikož jsem na to koukal a viděl porad to same a to je nic... děkuji za případnou pomoc
Dalkove ovládání, prosim o pomoc
- Reklama
Re: Dalkove ovládání, prosim o pomoc
Já teda nevím v jakém stavu máš klíč a jeho "střeva" ale já jsem měl u stříbrno-šdého Gildemeistru taky v jednom klíči tu část do které se vkládá baterka úplně utřženou od tišťáku. P. Muczka co opravuje řídící jednotky do OPELů a jiných aut mi to za 200.-Kč opravil tak, jako by tomu nikdy nic nebylo. On má tu mikropájku, takové kukátko aby na vše dobře viděl..... Z ORLOVÉ k němu do Kravař to nemáš delší cestu jak 30-35 Km. Přes Ov. Heřmanice,Hlučín......
ASTRA LA VISTA
Za 200? To abych přitlačil na opravách
Pindy, do Ostravy to máš blíž, jestli chceš, udělám to.
Pindy, do Ostravy to máš blíž, jestli chceš, udělám to.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Jojo tohle jsem řešil už taky snad 100x prostě "výrobní chyba" kdy asi konstruktéři nepočítali s tím, že jsou lidi gramlavý a po pádech klíčů ty spoje na PCB & držák baterie prostě nevydrží... Spájet to mikropájkou de poměrně dobře.
Já už ale musel dokonce na vraku sehnat nový celý vnitřek páč se mi už rozsypaly i ty mikrotlačítka. 200ks (chtěl 400kč) Kdyby něco bacha, byly tam dva tipy vnitřností které nejsou spolu kompatibilní! Pak je třeba nové dálkové naprogramovat přes opcom.
Já už ale musel dokonce na vraku sehnat nový celý vnitřek páč se mi už rozsypaly i ty mikrotlačítka. 200ks (chtěl 400kč) Kdyby něco bacha, byly tam dva tipy vnitřností které nejsou spolu kompatibilní! Pak je třeba nové dálkové naprogramovat přes opcom.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504