Vypnutí radia....
Vypnutí radia....
Zdravím...prosil bych o menší radu....na své Zafiře jsem měnil baterku a od té doby se mi rádio (CAR 400) vypíná již v poloze 0 a ne jak dříve až po vytáhnutí klíče ze zapalování. To samé u stahování oken, dříve to v poloze 0 šlo, teď ne. Poradil by mi někdo, jak to vrátit do původního stavu??
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypnutí radia....
okna musíš opětovně "naučit"
Podrž tlačítka vytažení oken tak dlouho, aby okna vyjela až nahoru a bylo slyšet jak začne motorek ve dveřích "cvakat". to udělej u všech 4 oken.
S rádiem ti bohužel neporadím. zkoušel jsi zde tlačítko hledat???
Podrž tlačítka vytažení oken tak dlouho, aby okna vyjela až nahoru a bylo slyšet jak začne motorek ve dveřích "cvakat". to udělej u všech 4 oken.
S rádiem ti bohužel neporadím. zkoušel jsi zde tlačítko hledat???
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tlačítko HLEDEJ jsem zkoušel a bohužel nic....okna vyzkouším...mě právě připadá, jak kdyby tam nešel proud do rádia a do stahování oken, když to je v té poloze 0.
- monty.roman
tohle by mě upřímně taky zajímalo.
mě osobně tedy rádio vypíná v poloze 0 od té doby, co astru mám (kamarádovi na astře prozměnu vypínalo po vytažení klíčku)
co se oken týká, mě fungují až na poloze 2 - na 1 a 0 nereagují (kamarádovi jdou normálně i na poloze 0)
když zavírám okna při parkování a vytáhnu během toho klíček, někdy dojedou až nahoru ale tak v 80% případů zůstanou po vytažení klíčku stát tam, kde v tu chvíli byly.
napadlo mě i jestli to nemůže být vinou spínací skříňky ale detailně jsem to neřešil, zvykl jsem si na to tak, jak to funguje.
mě osobně tedy rádio vypíná v poloze 0 od té doby, co astru mám (kamarádovi na astře prozměnu vypínalo po vytažení klíčku)
co se oken týká, mě fungují až na poloze 2 - na 1 a 0 nereagují (kamarádovi jdou normálně i na poloze 0)
když zavírám okna při parkování a vytáhnu během toho klíček, někdy dojedou až nahoru ale tak v 80% případů zůstanou po vytažení klíčku stát tam, kde v tu chvíli byly.
napadlo mě i jestli to nemůže být vinou spínací skříňky ale detailně jsem to neřešil, zvykl jsem si na to tak, jak to funguje.
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
- vasekpetr1
Monty.roman: kamarád má ten samý model a stejnou výbavu jako ty? Protože jsou různé typy zapojení stahování oken, ale to bys musel vidět ve schematech.
jiri28: chtělo by to prověřit napájení obou plusů, které do rádia jdou.
jiri28: chtělo by to prověřit napájení obou plusů, které do rádia jdou.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)